Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministrul grec de Finante: Acordul dintre Grecia si creditori este aproape finalizat

România Liberă România Liberă,
Ministrul grec de Finante: Acordul dintre Grecia si creditori este aproape finalizat

Yanis Varoufakis, ministrul grec de Finante, a declarat, vineri, ca acordul dintre Grecia si creditori este aproape finalizat, indicand ca cele doua parti au purtat discutii private pe parcursul saptamanii. continuă pe România Liberă

Ministrul grec de Finante: Acordul dintre Grecia si creditorii internationali este aproape finalizat

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, a declarat, vineri, ca acordul dintre Grecia si creditorii sai este aproape finalizat, in urma discutiilor pe care Guvernul elen si oficialii europeni le-au purtat pe.

Varoufakis: Acordul dintre Grecia si creditori este aproape finalizat

Acordul dintre Grecia si creditori este aproape finalizat, a declarat vineri ministrul elen de Finante Yanis Varoufakis, indicand ca cele doua parti au purtat discutii private pe parcursul saptamanii, relateaza MarketWatch.

Varoufakis: Acordul dintre Grecia si creditori este aproape finalizat

Acordul dintre Grecia si creditori este aproape finalizat, a declarat vineri ministrul elen de Finante Yanis Varoufakis, indicand ca cele doua parti au purtat discutii private pe parcursul saptamanii, relateaza MarketWatch.

Grexit: Ministrul grec de Finante ameninta Europa cu judecata daca tara va fi exclusa din zona euro

Grecia a amenintat ca va da in judecata institutiile europene pentru a bloca expulzarea tarii din zona euro si pentru a pune capat asfixierii sistemului bancar, anunta The Telegraph, intr-un articol exclusiv.

Ministrul grec de Finante, despre o posibila iesire a tarii din zona euro: Nu avem capacitatea de a tipari drahme. Ne-am distrus matritele

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, a declarat joi ca tara sa nu poate reveni la vechea moneda, drahma, pentru ca matritele au fost distruse, informeaza AFP. Nu avem capacitatea de a tipari drahme.

Ministrul grec de finante vrea un acord cu creditorii europeni ai Greciei dupa referendumul de duminica

Ministrul grec al Finantelor Yannis Varoufakis a declarat miercuri seara ca doreste un acord cu creditorii europeni ai Greciei la o zi dupa aflarea rezultatului referendumului, relateaza BBC. Luni, creditorii vor.

Termen-limita pentru Grecia. Juncker, oferta de ultima ora pentru Tsipras. Ministrul grec de Finante: Grecia NU poate plati datoria

Grecia trebuie sa returneze astazi datoria de 1,6 miliarde de euro creditorilor internationali. in conditiile in care Tsipras a subliniat a statul elen nu dispune de acesti bani, presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, i-a facut premierului grec o oferta finala: sa dea in scris ca accepta conditiile impuse de creditori, a scris Reuters citand surse UE si guvernul grec.

Presedintele Eurogrupului dezminte declaratiile ministrului elen de Finante, potrivit carora Grecia este aproape de un acord cu creditorii sai internationali

Presedintele Eurogrupului, Jeroen Dijsselbloem, a dezmintit vineri declaratiile ministrului grec al Economiei, Yanis Varoufakis, potrivit carora Grecia este aproape de un acord cu creditorii sai internationali,.

Curtea suprema administrativa din Grecia a decis: Referendumul privind masurile de austeritate propuse de creditori este constitutional

Referendumul programat duminica in Grecia cu privire la conditiile negociate cu creditorii internationali este constitutional, a decis vineri Curtea suprema administrativa din Grecia, informeaza The New York.

Ziua SCADENTEI pentru Grecia. Europa este cu ochii pe tara care ar putea intra astazi, oficial, in FALIMENT

Zi decisiva pentru Grecia. Tara ar putea intra, astazi, oficial, in incapacitate de plata, daca nu achita rata scadenta a imprumutului acordat de FMI. Drama datoriei grecesti va continua pe 5 iulie cu.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )