Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ministrul Transporturilor: Pana la sfarsitul anului vom inaugura 90 de km de autostrada

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Transporturilor: Pana la sfarsitul anului vom inaugura 90 de km de autostrada

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat, vineri, ca pana la sfaristul anului 2017 vor fi dati in folosinta 90 de kilometri de autostrada, iar pentru 800 de kilometri vor fi lansate procedurile de licitatie. continuă pe Wall-Street Ro

Marea Britanie va elimina rata dobanzii Libor, pana la sfarsitul anului 2021

Libor London Interbank Offered Rate), rata dobanzii practicata pe piata londoneza, va fi eliminata pana la finele anului 2021, organismele si bancile de reglementare din Marea Britanie intentionand sa inlocuiasca acest indicator afectat de scandaluri de manipulare, cu un indicator cu un grad mai mare de incredere, potrivit Bloomberg.

Ministrul Transporturilor: Avem 14 nume pe lista neagra a firmelor care participa la lucrarile de investitii. Lista se va mari

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, spune ca in urmatoarea perioada ANAF va da publicitatii numele unor firme trecute pe lista neagra a ministerului dupa ce au participat la licitatii sau lucrari de investitii, precizand ca in perioada urmatoare lista se va mari.

VIDEO. Mihai Tudose s-a rastit la ministrul Transporturilor, in direct, in timpul sedintei de Guvern: in fiecare saptamana, mai expropriati doua cotete pe autostrada Bucuresti-Ploiesti. Cand terminati odata?

Premierul Mihai Tudose l-a mustrat, joi, pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, la inceputul sedintei de Guvern, cu privire la exproprierile ultimei bucati din autostrada Bucuresti-Ploiesti.

Tudose l-a luat la rost pe ministrul Transporturilor: in fiecare saptamana expropriati doua cotete. Cand terminati?

Premierul Mihai Tudose l-a luat joi la rost, joi, in deschiderea sedintei de Guvern, pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Mihai Tudose l-a intrebat pe ministrul Cuc cat mai dureaza.

Ministrul Transporturilor, mustrat de premierul Tudose: in fiecare saptamana, mai expropriati doua cotete pe autostrada Bucuresti-Ploiesti. Cand terminati odata?

Premierul Mihai Tudose l-a mustrat, joi, pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, la inceputul sedintei de Guvern, cu privire la exproprierile ultimei bucati din autostrada Bucuresti-Ploiesti.

Tudose l-a luat la tinta in direct pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: In fiecare saptamana mai expropriati doua cotete pe autostrada Bucuresti - Ploiesti, cand terminati odata?

Premierul Mihai Tudose l-a luat joi la tinta in deschiderea sedintei de guvern pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Tudose l-a intrebat pe un ton dur cat mai dureaza expropierile ultimei bucati din autostrada Bucuresti - Ploiesti, folosind apoi un ton zeflemitor: In fiecare saptamana mai expropriati doua cotete.

FOTO + VIDEO. Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a solicitat, marti, omologului sau bulgar sa permita autoritatilor romane dragajul pe Dunare pe partea vecina

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a solicitat omologului sau bulgar sa permita autoritatilor romane dragajul pe Dunare, in sectorul administrat de partea vecina, in eventualitatea in care s-ar institui o situatie speciala.

Mihai Tudose, atac dur la ministrul Transporturilor: Expropriem cate doua COTETE in fiecare saptamana. Nu vreti sa facem autostrada? (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose s-a pozitionat extrem de dur in timpul sedintei de guvern de joi la adresa ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, nemultumit de faptul ca acesta exproprieaza saptamanal sau.

Citu: Pe actuala executie bugetara deficitul se duce catre 4% la sfarsitul anului

Vicepresedintele PNL Florin Citu a atras azi atentia ca deficitul bugetar va ajunge la 4% la finalul anului, dupa cum arata executia bugetara pe primele sase luni. Acesta a apreciat ca rectificarea bugetara nu poate fi decat negativa.

Citu (PNL): Pe actuala executie bugetara deficitul se duce catre 4% la sfarsitul anului. Rectificarea va fi negativa

Vicepresedintele PNL Florin Citu a atras joi atentia ca, asa cum arata executia bugetara pe primele sase luni, deficitul bugetar se va duce catre 4% la finalul anului, aproape de cele mai pesimiste estimari, apreciind ca rectificarea bugetara nu poate fi decat negativa.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )