Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mircea Badea: in zilele acestea, in care strainii au reactii sublime de solidaritate umana, tu urli ca de ce e doliu national?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: in zilele acestea, in care strainii au reactii sublime de solidaritate umana, tu urli ca de ce e doliu national?

Mircea Badea a vorbit in cadrul editiei de marti seara a emisiunii in Gura Presei despre tragedia din Muntenegru. in timp ce, in Muntenegru, niste oamenii perfect straini, intr-o decenta totala,. continuă pe Antena3

Mircea Badea, impresionat de atitudinea muntenegrenilor: Apreciez sincer si deschis atitudinea acestor oameni

Mircea Badea apreciaza atitudinea oamenilor din Muntenegru care, in urma accidentului de autocar soldat cu decesul si ranirea mai multor romani, au stat la coada sa doneze sange. Este o tragedie uriasa,.

Mircea Badea se declara fanul Elenei Udrea: Cred ca societatea romaneasca are nevoie de o politicianca dedicata trup si suflet politicii

Mircea Badea a comentat in editia de duminica a emisiunii in gura presei subiectul posibilei candidaturi a Elenei Udrea la presedintia Romaniei. Cred ca societatea romaneasca are nevoie de o.

Robert Turcescu o ataca extrem de dur pe Nadia Comaneci pentru ca face reclama la margarina. Reactia lui Mircea Badea

Reclama la margarina in care apare Nadia Comaneci l-a infuriat peste masura pe Robert Turcescu. Acesta a postat un mesaj dur pe facebook, dupa care l-a sters, speriat probabil de avalansa de mesaje potrivnice.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )