Libnet.ro
UNICEF

13:46

O noua infrangere pentru Simona Halep. Risca sa piarda locul 4 in clasamentul WTA

Antena3 Antena3,
O noua infrangere pentru Simona Halep. Risca sa piarda locul 4 in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, a fost invinsa de rusoaica Elena Vesnina cu 6-7 1), 6-4, 6-1, marti seara, in runda a doua a turneului WTA Premier de la Doha Qatar), dotat cu. continuă pe Antena3

Traseu dificil la Doha pentru Simona Halep

Simona Halep a aflat astazi ca va juca in turul al doilea de la Doha cu invingatoarea dintre Caroline Garcia, locul 38 WTA, si o jucatoare venita din calificari, scrie GSP. Daca va trece mai departe, Simona ar.

Sustinator-surpriza pentru Simona Halep! Ce bine va sta impreuna

Eliminata inca de la primul meci al turneului de la Dubai, Simona Halep a mai ramas cateva zile in Emirate, in asteptarea competitiei de la Doha.

S-a intors in tenis: salt de 46 de locuri pentru Sorana Cirstea! Simona Halep e oficial pe locul 4 WTA

Clasamentul WTA actualizat luni a confirmat pozitionarea Simonei Halep pe locul 4 WTA in urma Serenei Williams, a lui Angeligue Kerber si a Agnieszkai Radwanska.

Veste trista! Simona Halep a pierdut locul 3 WTA

Romanca Simona Halep a coborat de pe locul trei pe pozitia a patra in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, dupa un an petrecut neintrerupt pe podiumul .

Simona Halep nu mai bate pe nimeni. Infrangere grea in turul 2 la Doha

Pentru a doua saptamana la rand Simona Halep pierde in primul meci pe care il disputa intr-un turneu WTA.

O noua umilinta pentru Halep. A fost eliminata la Doha de numarul 118 WTA

Simona Halep, locul 4 WTA, continua seria rezultatelor catastrofale din debutul acestui an. Romanca a fost invinsa in turul doi, la Doha, de Elena Vesnina, locul 118 WTA, in trei seturi, scor 7-61), 4-6, 1-6, dupa 2 ore si 20 de minute.

Simona Halep la Doha. Saptamana importanta pentru Simona. Cum poate ajunge din nou pe locul trei in lume

Simona Halep a cazut de pe podiumul tenisului mondial, din cauza rezultatelor slabe pe care le-a avut in acest an competitional.

OFICIAL Clasamentul WTA: Simona Halep a cazut pe locul 4 - Sorana Carstea, salt de 46 de locuri

Simona Halep a cazut pe locul patru in clasamentul WTA, sportiva nascuta la Constanta fiind depasita de Agnieszka Radwanska, din Polonia. Dupa ce a disputat semifinala de la Rio de Janeiro, Sorana Carstea a inregistrat un salt de 46 de locuri, ajungand pana pe 153.

Simona Halep la Doha. Jucatoarea noastra e zambitoare, dar face un anunt dur si greu de anticipat

Simona Halep are un inceput de an 2016 foarte slab in care n-a obainut niciun rezultat notabil, din acest motiv ajungand in sase saptamani de pe locul 2 pe locul 4 in clsamanetul WTA.

LIVETEXT Simona Halep la Doha. Romanca a castigat in tie-break primul set al intalnirii cu Elena Vesnina

Simona Halep incepe saptamana de pe locul 4 WTA, pozitie in care s-a mai aflat ultima oara in februarie 2015. Simona nu a reusit saptamana trecuta sa-si apere trofeul de la Dubai, castigat in 2015, dupa cea fost eliminata in saisprezecimi de Ana Ivanovici Serbia, 17 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )