Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul sef al ANAF a dispus verificarea activitatii din ultimul an a Directiei Vamilor, pe motiv ca a crescut contrabanda

Adevărul Adevărul,
Noul sef al ANAF a dispus verificarea activitatii din ultimul an a Directiei Vamilor, pe motiv ca a crescut contrabanda

Noul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Bogdan Nicolae Stan, a dispus analizarea activitatii din ultimul an a Directiei Generale a Vamilor si a Directiilor Regionale Vamale din cadrul institutiei fiscale, pentru a descoperi cauzele care au dus la cresterea contrabandei cu tigarete, a anuntat luni ANAF. continuă pe Adevărul

Noul presedinte ANAF cere verificarea activitatii Directiei Generale a Vamilor

Presedintele ANAF, Bogdan Nicolae Stan, a dispus efectuarea unei analize a activitatii din ultimul an a Directiei Generale a Vamilor si a Directiilor Regionale Vamale, in vederea identificarii cauzelor care au dus la cresterea traficului ilicit cu tigarete, anunta Administratia Fiscala prin intermediul unui comunicat de presa.

Fostul sef ANAF Gelu Diaconu, despre bugetul pe 2017: Blana ursului din padure sau cum se impart banii care nu exista

Gelu Diaconu, fost sef al ANAF, afirma intr-o postare pe blog ca asistam la un razboi politic pe tema repartizarii resurselor bugetare si ca decidentii din Guvern ar trebui sa vorbeasca despre cum vor reusi sa atraga venituri suplimentare in masura sa compenseze ultima etapa a relaxarii fiscale si cresterea cheltuielilor general constante ale bugetului. Diaconu atrage atentia ca tinta propusa in 2017 privind atragerea de fonduri comunitare este de neatins, iar cresterea economica pe care conteaza guvernantii nu se va transfera integral si proportional in cresterea veniturilor bugetare. El critica totodata eliminarea formularului 088, in contextul in care, arata el, gradul de conformare voluntara in tara noastra este unul dintre cele mai scazute din Europa.

Noul sef al Pentagonului reafirma angajamentul SUA in NATO, dupa declaratiile contradictorii ale lui Trump

Noul secretar american al Apararii James Mattis a tinut sa sublinieze angajamentul Statelor Unite in cadrul Aliantei Nord-Atlantice in cursul unei conversatii telefonice cu omologul sau german Ursula von der Leyen, anunta Pentagonul, citat de Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )