Libnet.ro
UNICEF

01:05

Operatiunea Sinjar Liber. Jihadistii din Statul Islamic, infranti si pusi pe fuga la Sinjar

Adevărul Adevărul,
Operatiunea Sinjar Liber. Jihadistii din Statul Islamic, infranti si pusi pe fuga la Sinjar

Forte kurde peshmerga au cucerit vineri o serie de instalatii strategice in orasul Sinjar, in nordul Irakului, in cadrul unei ofensive impotriva Statului Islamic SI), ceea ce ar putea oferi un impuls eforturilor impotriva gruparii jihadiste, relateaza agentia Reuters, citata de Mediafax. continuă pe Adevărul

A inceput Operatiunea Sinjar Liber: Kurzii si coalitia internationala au lansat o ofensiva majora impotriva Statului Islamic in nord-vestul Irakului

Fortele kurde Peshmerga), sustinute de coalitia internationala, au declansat joi dimineata o ofensiva la scara larga impotriva Statului Islamic, pentru eliberarea orasului Sinjar din nord-vestul Irakului, denumita Operatiunea Sinjar Liber, relateaza CNN.

Kurzii incearca sa recucereasca orasul irakian Sinjar de la Statul Islamic

Forte kurde, sustinute de coalitia antijihadista occidentala, au lansat o ofensiva pentru cuceri orasul irakian Sinjar de la gruparea jihadista Statul Islamic. Preluarea controlului asupra regiunii este o etapa majora in faramitarea califatului proclamat de gruparea extremista.

Statul Islamic a publicat un video in care ameninta Rusia. Se va intampla foarte curand

Statul Islamic a publicat un video in care Rusia este amenintata cu atacuri teroriste dupa ce puterea de la Moscova a trimis trupe militare in Siria pentru a sustine regimul lui Bashar Al-Assad.

Statul Islamic ameninta ca va ataca Rusia foarte curand

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a publicat o inregistrare video in care ameninta ca va ataca Rusia foarte curand, a anuntat grupul de monitorizare a website-urile islamiste SITE, transmite Reuters.

Statul Islamic revendica dublul atentat sinucigas de la Beirut

ACTUALIZARE 11:24 MAE condamna atentatul terorist din Liban Ministerul Afacerilor Externe condamna cu fermitate atentatul terorist care a avut loc joi la periferia sudica a Beirutului si care a facut victime numerosi civili nevinovati, informeaza un comunicat de presa al ministerului.

Dublu atentat in Liban, revendicat de Statul Islamic

Aproximativ 37 de persoane au fost ucise, iar alte 181 au fost ranite, dupa ce joi au avut loc doua atentate, intr-o tabara de refugiati a miscarii Hezbollah din Beirut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )