Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parchetul General respinge solicitarea comisiei parlamentare de ancheta, care ceruse dosarul privind alegerile din 2009

Hotnews Hotnews,
 Parchetul General respinge solicitarea comisiei parlamentare de ancheta, care ceruse dosarul privind alegerile din 2009

Parchetul General a respins solicitarea comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile din 2009, care ceruse Parchetului dosarul deschis in urma afirmatiilor lui Dan Andronic si care viza scrutinul. Codul de procedura penala prevede in mod expres si limitativ persoanele care au acces la dosar si care pot obtine fotocopii, comisiile parlamentare neregasindu-se printre acestea, arata procurorul general Augustin Lazar in raspunsul transmis Parlamentului. continuă pe Hotnews

Parchetul General a anuntat ca nu va trimite Comisiei de ancheta copia dosarului privind alegerile din 2009

Parchetul General a anuntat, vineri, intr-un comunicat de presa, ca nu poate trimite Comisiei de ancheta a Parlamentului copia dosarului ce vizeaza organizarea alegerilor din 2009.

Parchetul General a clasat un dosar in care Victor Ponta era acuzat de evaziune fiscala

Parchetul General a clasat un dosar, disjuns dintr-un alt dosar, de la DNA, in care fostul premier Victor Ponta era vizat pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala. Potrivit Biroului de presa al Parchetului General, dosarul a fost clasat in baza art. 16, lit. a din Codul de procedura penala, care prevede ca fapta nu exista, scrie Agerpres.

Parchetul General refuza Parlamentul si nu va trimite comisiei de ancheta dosarul Alegeri 2009

Parchetul General refuza Parlamentul si a anuntat ca nu va trimite comisiei de ancheta dosarul Alegeri 2009. Dosarul a fost clasat, transmite digi24. ro.

Presedintele Klaus Iohannis isi mentine aprecierea fata de activitatea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, desi aceasta a refuzat sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta

Refuzul Laurei Codruta Kovesi de a se prezenta pentru a fi audiata la Comisia parlamentara de ancheta pentru alegerile din 2009, precum si faptul ca a fost reclamata la ministrul Justitiei pentru aceasta atitutine nu schimba cu nimic aprecierea presedintelui Iohannis fata de sefa DNA.

Parchetul General, reactie la speculatiile despre procurorul Uncheselu

Parchetul General a anuntat ca a fost inregistrata o plangere formulata de Romanian Community Coalition impotriva unui procuror din cadrul DNA. intr-un dosar care viza aceleasi aspecte, DNA.

Parchetul General: A fost inregistrata o plangere fata de Jean Uncheselu, o plangere similara a fost solutionata de DNA prin netrimitere in judecata

Parchetul General a precizat vineri, dupa articole aparute in presa, ca a fost inregistrata o plangere formulata de Romanian Community Coalition impotriva unui procuror din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Jean Uncheselu, n. r. ) si precizeaza ca intr-un dosar care viza aceleasi aspecte s-a dispus de catre DNA netrimiterea in judecata.

Parchetul General claseaza un dosar care il viza pe Victor Ponta

Parchetul General a decis sa claseze un dosar in care era implicat si fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, clasat disjuns dintr-un altul aflat la DNA. El era cercetat pentru savarsirea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )