Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pericolul din magazine, de sarbatori. ANPC trage un semnal de alarma pentru parinti

Playtech Playtech,
Pericolul din magazine, de sarbatori. ANPC trage un semnal de alarma pentru parinti

Pericolul din magazine, de Sfantul Nicolae. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor trage un semnal de alarma pentru parinti cu ocazia Mosului Nicolae, cu privire la dulciurile facute cadou in ghetute. Acestia trebuie sa fie atenti la ce cumpara, pntru a nule face rau micutilor. Pericolul dintre rafturi, de Mos Nicolae. Avetisment dur pentru toti parintii . continuă pe Playtech

Pericolul din dezinfectantii de la raft. Ce produse fatale din China folosesc romanii

In febra pandemiei de COVID-19, pe piata romaneasca isi fac pe nesimtite prezenta anumiti dezinfectati extrem de periculosi pentru oameni, astfel ca cei care ii consuma pot ajunge sa orbeasca. in acest sens, Asociatia Pro Consumatori a tras un semnal de alarma prin care cere Ministerului Sanatatii sa se ocupe de verificarea acestor substante periculoase, .

Dr. Mihai Craiu trage un semnal de alarma: Antibioticele nu se prescriu in cadrul infectiei COVID-19

Din ce in ce mai multi medici administreaza antibiotice pentru infectia cu COVID. Medicul pediatru Mihai Craiu trage un semnal de alarma si ii roaga pe toti parintii care vor sa administreze acest medicament copiilor, sa nu o faca pentru ca in loc sa vindece, face mai mult rau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )