Libnet.ro
UNICEF

06:31

PNL: Decizia Tribunalului nu afecteaza calitatea lui Iohannis de presedinte al partidului sau de candidat

B1 B1,
PNL: Decizia Tribunalului nu afecteaza calitatea lui Iohannis de presedinte al partidului sau de candidat

Decizia Tribunalului Bucuresti in ceea ce priveste respingerea modificarilor aduse Statutului partidului nu afecteaza calitatea lui Klaus Iohannis de presedinte al PNL si nici pe cea de candidat la alegerile. continuă pe B1

PNL: Decizia Tribunalului nu afecteaza calitatea lui Iohannis de presedinte PNL sau de candidat

Partidul National Liberal sustine ca decizia Tribunalului Bucuresti in ceea ce priveste respingerea modificarilor aduse Statutului partidului nu afecteaza calitatea lui Klaus Iohannis de presedinte al PNL si.

Tribunalul a respins modificarile Statutului PNL in baza carora a fost ales Iohannis presedinte

ACTUALIZARE 14:32 PNL: Decizia Tribunalului nu afecteaza candidatura lui Iohannis la Presedintie Partidul National Liberal PNL) sustine ca decizia Tribunalului Bucuresti cu privire la unele modificari aduse statutului partidului nu afecteaza candidatura lui Klaus Iohannis la Presedintie, potrivit unui comunicat pulicat pe pagina de internet oficiala a liberalilor.

VIDEO Klaus Iohannis, despre decizia Tribunalului Bucuresti: Nu afecteaza in niciun fel faptul ca sunt presedintele PNL in continuare

Klaus Iohannis nu e speriat de decizia Tribunalului Bucuresti, care a refuzat sa valideze alegerea sa ca presedinte al PNL. Liberalul spune ca e doar o chestiune de birocratie care va fi rezolvata. Declaratia sa vine dupa ce instanta a refuzat sa inscrie in registrul partidelor schimbarile de la congresul PNL.

Alina Gorghiu: Nu sunt probleme cu inregistrarea conducerii PNL. Atacam decizia tribunalului

PNL va contesta decizia Tribunalului Bucuresti prin care au fost respinse unele modificari aduse statutului partidului, a declarat marti purtatorul de cuvant al liberalilor, Alina Gorghiu, care a adaugat ca nu.

Radu Tudor: Decizia tribunalului privind statutul PNL confirma degringolada incredibila din acest partid

Decizia Tribunalului Bucuresti privind statutul PNL confirma degringolada incredibila din acest partid, a declarat jurnalistul Radu Tudor, marti, intr-o interventie telefonica la Antena 3. Este confirmarea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )