Libnet.ro
UNICEF

12:15

Predau Viitor, initiativa prin care elevii din Romania vor invata mai usor informatica

Adevărul Adevărul,
Predau Viitor, initiativa prin care elevii din Romania vor invata mai usor informatica

Predau Viitor este o initiativa prin care mai multi jucatori din mediul privat incearca sa ii invete pe elevii de liceu informatica. continuă pe Adevărul

(P) Beauty of Entrepreneurship - 9 Noiembrie 2016, o zi care va deveni memorabila pentru antreprenoriatul din Romania!

Pe data de 9 Noiembrie 2016 in cadrul Facultatii de Drept, in amfiteatrul Aula Magna, va avea loc prima conferinta dedicata antreprenorilor din Romania. La initiativa Asociatiei Nationale a Antreprenorilor din Romania, speakerii internationali sub.

Lituania si-a actualizat ghidul de aparare civila, prin care le explica cetatenilor ce sa faca in cazul unei invazii ruse

Lituania si-a actualizat ghidul de aparare civila, prin care le explica cetatenilor ce sa faca in cazul unei invazii ruse si care include tehnici de supravietuire, relateaza BBC News, citat de News. ro.

CAB a respins cererea lui Ponta de suspendare a ordinului prin care i s-a retras titlul de doctor

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a respins, vineri, ca neintemeiata, cererea lui Victor Ponta de suspendare a ordinului ministrului Educatiei prin care i-a fost retras titlul de doctor.

Iohannis a promulgat legea prin care bugetarii cu titlu de doctor primesc un spor de 15 la suta la salariu

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care bugetarii care poseda titlul stiintific de doctor primesc un spor de 15 la suta din salariul de baza.

Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea lui Ponta de suspendare a ordinului prin care i s-a retras titlul de doctor

Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, cererea lui Victor Ponta de suspendare a ordinului ministrului Educatiei prin care i-a fost retras titlul de doctor. Decizia nu este definitiva, putand fi contestata la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Topul companiilor care ofera cele mai bune salarii din Romania. O companie de stat isi plateste angajatii cu 17.600 de lei pe luna (FOTO)

Angajatii Romatsa, cei care se ocupa de furnizarea serviciilor de trafic aerian, sunt salariatii cel mai bine platiti de o companie din Romania, primind o suma de 17. 600 de lei net pe luna, potrivit.

Patru universitati din Romania, incluse in topul celor mai bune 1000 de universitati din lume

Patru universitati din Romania au fost incluse in topul celor mai bune 1000 de universitati din lume, realizat de site-ul american US News. Este vorba despre Universitatea Babes-Bolyai.

24.000 de hectare de paduri virgine din Romania ar putea intra in patrimoniul mondial UNESCO

Aproape 24. 000 de hectare de paduri virgine din Romania sunt propuse sa intre in patrimoniul mondial UNESCO.

Afacerile prin care Ghita este conectat la sfera de influenta a Kremlinului. Cum a ajuns mogulul crescut de SRI sa faca jocul lui Putin |Cea mai citita dezvaluire a saptamanii

Deputatul este conectat prin fire discrete, dar solide la sfera de influenta a Kremlinului. Dupa intrarea in Partidul Romania Unita PRU), infiintat de Bogdan Diaconu, Ghita s-a lipit si de extremistii controlati de regimul lui Putin. Nu pe gratis insa.

Gabriela Firea: Am propus un proiect de hotarare prin care toate spitalele din Capitala vor fi dotate la standarde europene (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit vineri in platoul Stirilor B1 TV, despre situatia celor 19 spitale din Bucuresti care sunt in administrarea Minicipalitatii. Edilul a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )