Libnet.ro
UNICEF

13:46

Premierul britanic David Cameron a luat in calcul posibilitatea de a demisiona daca scotienii s-ar fi pronuntat pentru independenta

B1 B1,
Premierul britanic David Cameron a luat in calcul posibilitatea de a demisiona daca scotienii s-ar fi pronuntat pentru independenta

Premierul britanic David Cameron a marturisit ca luase in calcul demisia in cazul in care referendumul privind independenta Scotiei ar fi fost aprobat pe 18 septembrie, scrie AFP. M-am gandit la posibilitatea. continuă pe B1

Premierul Marii Britanii a luat in calcul DEMISIA in cazul independentei Scotiei

Premierul britanic David Cameron s-a gandit la posibilitatea de a demisiona daca referendumul privind independenta Scotiei din 18 septembrie ar fi fost aprobat, a marturisit el intr-un interviu acordat The Sun.

DEMISIE. Cameron era pregatit pentru independenta Scotiei

Premierul britanic David Cameron s-a gandit la posibilitatea de a demisiona daca referendumul privind independenta Scotiei din 18 septembrie ar fi fost aprobat, a marturisit el intr-un interviu acordat The Sun on Sunday, relateaza Mediafax.

David Cameron s-a laudat ca a facut-o pe Regina Elisabeta a II-a sa toarca

Premierul britanic David Cameron nu a putut rata ocazia de a se lauda in fata lui Michael Bloomberg, fostul primar al New York-ului. Cameron i-a povestit americanului ca Regina a tors la celalalt capat al firului atunci cand a sunat-o pentru a-i comunica rezultatele referendumului din Scotia. intreaga discutie a fost surprinsa de camerele TV, iar Cameron a incalcat astfel o veche conventie dintre monarhie si institutia premierului.

intalnire istorica la NY. Premierul britanic s-a intalnit si a discutat cu omologul sau iranian

Premierul Marii Britanii, David Cameron s-a intalnit si a purtat discutii la New York cu omologul sau iranian, Hassan Rouhani, pe fondul desfasurarii Adunarii Generale a ONU. Aceasta intrevedere reprezinta.

Premierul britanic, nevoit sa-i ceara scuze Reginei Elisabeta dupa ce a spus ca a tors la telefon (VIDEO)

Premierul Marii Britanii,David Cameron,i-a cerut public scuze reginei, dupa ce a spus ca Elisabeta a tors la telefon cand a aflat rezultatele referendumului din Scotia. Seful Executivului britanic s-a declarat.

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )