Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele nu il vrea general. Klaus Iohannis amana avansarea in grad a coloneluluiCatalin Paraschiv

Adevărul Adevărul,
Presedintele nu il vrea general. Klaus Iohannis amana avansarea in grad a coloneluluiCatalin Paraschiv

Presedintele Klaus Iohannis amana avansarea in grad a colonelului Catalin Paraschiv, fantoma alba) cel care a coordonat trupele speciale ale Jandarmeriei in interventia impotriva protestatarilor la mitingul din 10 august. continuă pe Adevărul

Decizia lui Klaus Iohannis cu privire la avansarea in grad a omului in alb

Presedintele Klaus Iohannis amana avansarea in grad a colonelului Catalin Paraschiv, cel care a coordonat trupele speciale ale Jandarmeriei in interventia impotriva protestatarilor la mitingul din 10 august,.

Iohannis a amnat avansarea n grad a colonelului Paraschiv, cel care a coordonat interventia brutala a jandarmilor din 10 august

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a hotarat sa amane inaintarea in grad a colonelului Dumitru Paraschiv, cel care a coordonat interventia brutala a Brigazii Speciale a Jandarmeriei la protestul din 10 august, pana dupa ce organele judiciare vor emite un punct de vedere cu privire la legalitatea actiunilor Jandarmeriei, arata un raspuns al Administratiei Prezidentiale pentruZiare. com.

Klaus Iohannis ii spune pas lui Carmen Dan: Avansarea in grad de general a Fantomei Albe de la protestul din 10 august, amanata pana la finalul anchetei penale

Presedintele Klaus Iohannis nu va da curs solicitarii ministrului de Interne, Carmen Dan, de a vansare in grad de general a colonelui Catalin Paraschiv, comandantul brigazii speciale care a intervenit in forta.

Reactia lui Klaus Iohannis la cererea de revocare a procurorului general. Presedintele cere demisia lui Tudorel Toader

Presedintele Klaus Iohannis a primit raportul privind activitatea manageriala la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie si considera ca cererea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de.

Klaus Iohannis vrea un acord politic pentru legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis s-a consultat, ieri, la Cotroceni, cu liderii grupurilor politice parlamentare, in vederea medierii unui consens cu privire la modificarea legilor justitiei si legislatiei penale in conformitate cu recentele rapoarte emise de Comisia de la Venetia.

Amenintari fara precedent la adresa lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis se afla in cel mai dificil moment al mandatului sau. Amenintarea nr 1: legatura dintre numirea procurorului general si un dosar al presedintelui. Amenintarea nr. 2: Suspiciuni.

Klaus Iohannis critica dur Guvernul pe tema investitiilor: LIPSA TOTALA de IMPLICARE si VIZIUNE in privinta autostrazilor care ar trebuie sa lege Moldova de restul tarii

Presedintele Klaus Iohannis, a primit joi, la Palatul Cotroceni, o delegatie formata din reprezentanti ai asociatiilor Moldova Vrea Autostrada, impreuna pentru A8 si Pro.

Klaus Iohannis: Eu nu vreau niciun pact cu PSD. Legile justitiei trebuie regandite si imbunatatite (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, inaintea consultarilor cu liderii partidelor parlamentare pe tema legilor justitiei, ca nu vrea un niciun pact cu PSD sau cu o alta formatine, ci a convocat aceste.

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa solicitarea de revocare a procurorului general: Un nou asalt asupra justitiei! Tudorel Toader trebuie sa plece DE URGENTA din fruntea ministerului

Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea procurorului general Augustin Lazar, considerand cererea acestuia complet neadecvata. in acest context, Iohannis cere inca o.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii si Inovarii, potrivit Administratiei Prezidentiale, noteaza Agerpres. Profesorul universitar Hurduc afirma, in urma cu o luna, ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )