Libnet.ro
UNICEF

14:15

Preturile productiei industriale au scazut. Unde s-a inregistrat cea mai mare reducere

România Liberă România Liberă,
Preturile productiei industriale au scazut. Unde s-a inregistrat cea mai mare reducere

Preturile productiei industriale au scazut in aprilie cu 2,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul reducerii pe piata interna cu 2,4% si pe cea externa cu 3,5%, cea mai mare diminuare a preturilor fiind consemnata de industria energetica, cu 8,7%. continuă pe România Liberă

Preturile productiei industriale au scazut cu 0,5% in aprilie

Preturile productiei industriale din Romania au scazut in aprilie cu 0,5% comparativ cu luna precedenta, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS). Scaderi de preturi s-au inregistrat pe piata interna minus 0,7%, in timp ce pe piata externa s-a consemnat o stagnare.

Preturile productiei industriale au scazut in aprilie cu 2,8%, cel mai mult in industria energetica

Preturile productiei industriale au scazut in aprilie cu 2,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul reducerii pe piata interna cu 2,4% si pe cea externa cu 3,5%, cea mai mare diminuare a preturilor fiind consemnata de industria.

INS: Preturile productiei industriale au scazut cu 0,5%, in aprilie fata de martie

Preturile productiei industriale pe total piata interna si piata externa) au scazut cu 0,5%, in luna aprilie, comparativ cu luna martie, arata datele Institutului National de Statistica INS) publicate astazi.

Preturile productiei industriale s-au redus in aprilie cu 2,8%, cel mai mult in industria energetica

Preturile productiei industriale au scazut in aprilie cu 2,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul reducerii pe piata interna cu 2,4% si pe cea externa cu 3,5%, cea mai mare diminuare a preturilor fiind consemnata de industria energetica, cu 8,7%, scrie Mediafax. Industria bunurilor de capital a consemnat o scadere a preturilor cu 2,8%, iar cea a bunurilor intermediare cu 0,1%. Pe de alta parte, preturile din industria bunurilor de uz curent au crescut cu 1,1%, iar in industria bunurilor de folosinta indelungata cu 1,3%, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica INS).

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )