Libnet.ro
UNICEF

14:15

Primarul Londrei nu vrea sa-l primeasca pe Donald Trump, in Marea Britanie, dupa schimbul acid de replici pe tema atentatului terorist de pe Podul Londrei

România Liberă România Liberă,
Primarul Londrei nu vrea sa-l primeasca pe Donald Trump, in Marea Britanie, dupa schimbul acid de replici pe tema atentatului terorist de pe Podul Londrei

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a solicitat Executivului britanic sa anuleze vizita presedintelui american Donald Trump, dupa ce a fost criticat de presedintele american pentru reactia dupa atacul terorist soldat cu cel putin sapte morti si aproape 50 de raniti . continuă pe România Liberă

Primarul Londrei se opune vizitei de stat a lui Donald Trump in Regatul Unit

Primarul Londrei, Sadiq Khan, criticat de Donald Trump dupa atentatul de la Londra, ca Marea Britanie nu ar mai trebui sa onoreze invitatia facuta presedintelui american pentru o vizita de stat in cursul acestui anului, relateaza AFP.

Donald Trump il acuza pe primarul Londrei, Sadiq Khan, de scuze jenante

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a acuzat luni pe primarul londonez Sadiq Khan de scuze jenante in urma unei declaratii care ii indeamna pe londonezi sa nu fie alarmati de prezenta suplimentara a organelor de politie pe strazile Londrei, ca urmare a atacului de sambata noaptea, scrie Reuters.

Donald Trump, atacat voalat de Theresa May. Cum sare premierul Marii Britanii in apararea primarului Londrei

Dupa ce Donald Trump l-a criticat pe primarul Londrei cu privire la actiunile sale in urma atacului de sambata noapte, premierul Marii Britanii, Theresa May a tinut sa sara in apararea.

Schimb de replici intre presedintele SUA si primarul Londrei dupa atacul terorist. Trump ii reproseaza lui Khan ca nu ia in serios amenintarile. Ce replica a primit liderul de la Casa Alba

Replici dure intre presedintele american Donald Trump si primarul Londrei Sadiq Khan, dupa atacurile teroriste comise in noaptea de sambata spre duminica in capitala britanica. Liderul de.

Trump se rafuieste cu primarul Londrei la o zi dupa atentatele din capitala Marii Britanii

Presedintele SUA Donald Trump a postat duminica un mesaj pe Twitter in care il citeaza pe primarul Londrei, Sadiq Khan, cel care le-a recomandat britanicilor sa nu se alarmeze, ceea ce pare a fi o.

Trump il ataca pe primarul Londrei la o zi dupa atentat

Donald Trump l-a atacat duminica pe primarul Londrei Sadiq Khan, pe care l-a acuzat ca nu ia in serios amenintarea terorista, la o zi dupa atentatul din centrul capitalei britanice, relateaza AFP.

Donald Trump continua atacurile la adresa primarului Londrei, dupa ce a refuzat sa se certe cu el: Scuza patetica a lui Sadiq Khan!

Presedintele american Donald Trump a lansat, luni, un nou atac la adresa primarului Londrei, Sadiq Khan, la doua zile de la atacurile de pe Podul Londra si din Piata Borough, soldate cu moartea a sapte persoane si ranirea altor 48, dintre care 21 in stare critica.

Donald Trump, nou atac la adresa primarului din Londra: Scuza penibila folosita de Sadiq Khan pentru a transmite englezilor sa fie calmi (FOTO)

Presedintele american Donald Trump isi continua seria de atacuri dezlantuite la adresa primarului musulman al Londrei, Sadiq Khan, la doua zile dupa atacul terorist din capitala Marii Britanii in care.

Donald Trump a fost informat despre incidentele din Londra

Presedintele SUA Donald Trump a fost informat de echipa sa pe probleme de securitate despre incidentele din centrul Londrei, a anuntat pe Twitter purtatorul de cuvant al Casei Albe, Sean Spicer.

Donald Trump, dezlantuit pe Twitter, dupa atacurile din Londra: il critica pe primar si spune ca trebuie sa renuntam la corectitudinea politica. Cum raspunde Primaria

Presedintele Donald Trump a postat mai multe mesaje pe Twitter, dupa atacurile de la Londra, in care il critica pe primarul Sadiq Khan si cere tuturor sa renunte la corectitudinea politica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2834 seconds )