Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primul caz de elev testat pozitiv cu COVID-19 dupa redeschiderea scolilor

Adevărul Adevărul,
Primul caz de elev testat pozitiv cu COVID-19 dupa redeschiderea scolilor

Un elev de la Scoala Sfantul Andrei din Sectorul 6 al Capitalei a fost testat pozitiv cu coronavirus, acesta fiind primul caz de elev bolnav cu Covid-19 dupa redeschiderea scolilor, potrivit Digi 24. continuă pe Adevărul

Patru zile de la redeschiderea scolilor: Peste 670 de copii si profesori din toata tara confirmati cu COVID-19

Numarul cazurilor de coronavirus confirmate la elevi si cadre didactice a ajuns la peste 670 in Capitala si in majoritatea judetelor, la doar cateva zile de la redeschiderea scolilor. Potrivit Ministerului Educatiei, exista 8 judete in care nu a fost raportat niciun caz de COVID-19. 35 Cifrele oficiale de la Ministerul Educatiei: 244 elevi si 329 profesori si angajati, confirmati poizitiv. 58 Patru elevi din Timis depistati cu COVID16. 47 Alba: Cinci elevi ai Colegiului National Militar Mihai Viteazul Alba Iulia au fost testati pozitiv, testele fiind facute la intoarcerea la scoala pe 8 februarie. 45: Brasov: Opt cazuri de infectare cu COVID-19 au fost raportate, in ultimele patru zile: patru elevi si patru persoane din randul personalului angajat. 43: Olt: Doi elevi de liceu din municipiul Slatina si un angajat de la o unitate scolara din mediul rural, confirmati in ultimele 2 zile. 19 Cluj: Cursuri suspendate in 17 clase dupa aparitia unor cazuri de COVID.

Primul elev infectat cu coronavirus dupa redeschiderea scolilor. Cazul, identificat in Sectorul 6 din Bucuresti

Un elev al scolii gimnaziare Sfantul Andrei din Sectorul 6 al Capitalei a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Este primul caz de la redeschiderea scolilor, pe 8 februarie. Elevul se afla intr-o clasa de 28.

Autoritatile, in alerta. A aparut primul caz de Covid-19 intr-o scoala din Bucuresti. Ce decizie s-a luat

Nici nu a inceput bine scoala, caci deja au aparut primele vesti proaste. in cursul zilei de marti a fost confirmat primul caz de Covid-19, astfel ca responsabilii au fost obligati sa ia masuri rapide pentru gestionarea eficienta a acestei situatii. Ce se va intampla cu eleva infectata si colegii sai Primul de Covid-19 nu .

Primul elev infectat cu coronavirus dupa redeschiderea scolilor

O eleva de la o scoala din sectorul 6 al Capitalei a fost confirmata, joi, cu COVID-19, acesta fiind primul caz de la reluarea cursurilor in mod fizic.

Primul caz al tulpinii braziliene de COVID inregistrat in Canada

Un prim caz de contaminare cu mutatia braziliana a coronavirusului a fost inregistrat la Toronto, au anuntat duminica autoritatile sanitare din cel mai mare oras al Canadei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )