Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protestele impotriva Ordonantei care dezincrimineaza abuzul in serviciu s-au reluat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protestele impotriva Ordonantei care dezincrimineaza abuzul in serviciu s-au reluat

ACTUALIZARE 10:38 40 de oameni s-au adunat in Piata Victoriei Circa 40 de persoane s-au adunat azi dimineata in Piata Victoriei pentru a cere abrogarea Ordonantei care dezincrimineaza abuzul in serviciu. *ACTUALIZARE 09:43 Carmen Negoita: Agitatorii de la protest fac parte din galerie *ACTUALIZARE 09:30 Jandarmeria Romana: Am primit imagini si inregistrari pe care le vom folosi pentru identificarea si sanctionarea tuturor celor care au comis acte de tulburare grava a ordinii publice *ACTUALIZARE 09:13 Zeci de persoane, audiate in timpul noptii, dupa violentele de la protestul de miercuri *ACTUALIZARE 09:05 Procurorul general al tarii noastre, Augustin Lazar, a declarat ca au avut informatii privind riscurile de la proteste. *ACTUALIZARE 09:01 Procuror general: Exista o ancheta a DNA *ACTUALIZARE 08:48 Trupa Voltaj a lansat o melodie despre situatia actuala a tarii noastre. Aceasta a fost publicata pe pagina de Facebook a trupei. ----- Mai multe publicatii internationale au scris miercuri noaptea despre cele mai ample proteste antiguvernamentale organizate dupa caderea comunismului in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Judecatorul Cristi Danilet: Exista doua solutii pentru oprirea efectelor ordonantei de urgenta care dezincrimineaza abuzul in serviciu

Judecatorul Cristi Danilet a explicat intr-o postare pe Facebook ca exista doua posibilitati ca efectele ordonantei de urgenta adoptate de guvernul Grindeanu marti seara sa fie oprite. Fie sesizarea Curtii Constitutionale de catre Avocatul Poporului, fie sesizarea de catre CSM a unui conflict constitutional intre autoritatile statului.

Parchetul General despre OUG ce dezincrimineaza abuzul in serviciu: Modificarea nu are in vedere transpunerea deciziei CCR. / O veritabila incurajare pentru comiterea repetata de catre functionari, cu intentie, a unor fapte de abuz in serviciu

Parchetul General critica din nou intentia Guvernului de modificare a Codurilor penale prin Ordonanta de Urgenta si atrage atentia ca dezincriminarea abuzului in serviciu nu are in vedere transpunerea deciziei Curtii Constitutionale si reprezinta o veritabila incurajare pentru comiterea repetata de catre functionari, cu intentie, a unor fapte de abuz in serviciu.

Nicusor Dan, mesaj pentru cei care au participat la protestele impotriva gratierii: Respect pentru toti cei care au iesit ieri in strada

Nicusor Dan, presedintele USR, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook pentru a le multumi tuturor celor care au luat parte la protestele impotriva gratierii, care au avut loc.

Campanie Wall-Street.ro si start-up.ro: Aparati statul de drept! Retrageti ordonanta!

Romania este intr-un moment de cumpana. Cea mai mare adunare stradala de la Revolutie pana in prezent cere, pacifist, retragerea de urgenta a ordonantei care dezincrimineaza abuzul in serviciu si da liber la furtul din bani publici. Este.

Rudele ii sar in aparare lui Sorin Grindeanu: Ce a declarat o nepoata a premierului, cunoscuta in lumea mondena, despre protestele impotriva guvernului (FOTO)

Scandalul ordonantelor produce reactii din ce in ce mai aprinse. Familia lui Sorin Grindeanu a avut prima reactie dupa protestele din ultimele zile. Nepoata premierului i-a atacat dur pe cei care l-au contestat pe.

Cine sunt ULTRASII folositi in scopuri politice: De la coregrafia pentru lansarea lui Ponta, la legaturile cu Oprea si protestele impotriva gratierii din Piata Victoriei

Protestele din Piata Victoriei au degenerat. Galeriile echipelor de fotbal Dinamo si Rapid s-au luat la harta cu fortele de ordine. Potrivit B1 TV ,acestia au inceput saarunce cu petarde si torte.

Reactia cantaretei Inna fata de protestele impotriva actelor adoptate de Guvern: Sunt alaturi de oamenii care ies in stradapentru a-si exprima opiniile (FOTO)

Inna a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care spune ca este alaturi de cei care au iesit in strada pentru a protesta impotriva gratierii si a adoptarii OUG prin care s-a modificat.

Jandarmeria Romana sustine ca nu s-au inregistrat incidente la protestele impotriva Legii amnistiei

Opt dintre protestele care au avut loc, duminica, in semn de nemultumire la OUG privind gratierea si modificarea Codului penal si de procedura penala au fost autorizate - in Timisoara, Alba-Iulia, Sibiu, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Piatra Neamt si Pitesti. La nivel national, aproximativ 100. 000 de persoane au manifestat in 35 de orase.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )