Libnet.ro
UNICEF

19:15

Reactia cantaretei Inna fata de protestele impotriva actelor adoptate de Guvern: Sunt alaturi de oamenii care ies in stradapentru a-si exprima opiniile (FOTO)

B1 B1,
Reactia cantaretei Inna fata de protestele impotriva actelor adoptate de Guvern: Sunt alaturi de oamenii care ies in stradapentru a-si exprima opiniile (FOTO)

Inna a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care spune ca este alaturi de cei care au iesit in strada pentru a protesta impotriva gratierii si a adoptarii OUG prin care s-a modificat. continuă pe B1

Nicusor Dan, mesaj pentru cei care au participat la protestele impotriva gratierii: Respect pentru toti cei care au iesit ieri in strada

Nicusor Dan, presedintele USR, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook pentru a le multumi tuturor celor care au luat parte la protestele impotriva gratierii, care au avut loc.

Cine sunt ULTRASII folositi in scopuri politice: De la coregrafia pentru lansarea lui Ponta, la legaturile cu Oprea si protestele impotriva gratierii din Piata Victoriei

Protestele din Piata Victoriei au degenerat. Galeriile echipelor de fotbal Dinamo si Rapid s-au luat la harta cu fortele de ordine. Potrivit B1 TV ,acestia au inceput saarunce cu petarde si torte.

Jandarmeria Romana sustine ca nu s-au inregistrat incidente la protestele impotriva Legii amnistiei

Opt dintre protestele care au avut loc, duminica, in semn de nemultumire la OUG privind gratierea si modificarea Codului penal si de procedura penala au fost autorizate - in Timisoara, Alba-Iulia, Sibiu, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Piatra Neamt si Pitesti. La nivel national, aproximativ 100. 000 de persoane au manifestat in 35 de orase.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )