Libnet.ro
UNICEF

06:45

Radu Banciu: Raducu Mazare, in ghiolbania lui sinistra, si-a sarbatorit 46 de ani cu care alegorice, cu Cezar si Cleopatra (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Raducu Mazare, in ghiolbania lui sinistra, si-a sarbatorit 46 de ani cu care alegorice, cu Cezar si Cleopatra (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, duminica seara, in emisiune Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre ziua de nastere a lui Radu Mazare. Raducu Mazare, in ghiolbania lui sinistra si-a sarbatorit 46 de. continuă pe B1

Banciu: Raducu Mazare, in ghiolbania lui sinistra si-a sarbatorit 46 de ani, cu care alegorice, cu Cezar si Cleopatra (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, duminica seara, in emisiune Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre ziua de nastere a lui Radu Mazare. Raducu Mazare, in ghiolbania lui sinistra si-a sarbatorit 46 de.

Raducu Mazare s-a facut designer vestimentar. Colectia de tricouri Solitar va fi prezentata la Cabo Beach

Fiul primarului Radu Mazare calca pe urmele mamei sale in material de design vestimentar. Dupa camasile Ianinei Petcu din colectia Misteriani, Raducu Mazare isi lanseaza linia de tricouri din colectia Solitar, iar prezentarea are loc la Cabo Beach din Mamaia.

Radu Banciu: Ce declara Dan Voiculescu chiar ca nu mai conteaza. Nu mai are credibilitate

Radu Banciu a comentat luni amanarea din dosarul lui Dan Voiculescu, aratand ca acesta nu mai are credibilitate orice ar spune. Cu cat se amana mai mult procesul lui Voiculescu, cu atat cuvintele.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )