Libnet.ro
UNICEF

06:31

Remus Cernea socheaza din nou: Ma consider homosexual

Antena3 Antena3,
Remus Cernea socheaza din nou: Ma consider homosexual

Deputatul Remus Cernea socheaza din nou. Acesta sustine ca se considera pe rand homosexual, femeie sau evreu. Orice este necesar pentru a apara drepturile minoritatilor. De-a lungul timpului, Cernea a iscat. continuă pe Antena3

Remus Cernea: Ma consider homosexual, femeie, evreu sau rom pentru a apara drepturile minoritatilor

Deputatul indepent Remus Cernea a declarat, luni, ca, pentru a apara drepturile minoritatilor discriminate in societatea romaneasca, se considera evreu, femeie, homosexual, rom sau maghiar, relateaza.

Remus Cernea: Marti voi depune legea parteneriatului civil in Parlament

Deputatul Remus Cernea a anuntat vineri ca va depune la Parlament proiectul legii parteneriatului civil, care va veni in ajutorul multor cupluri care nu si-au oficializat relatia, indiferent de orientarea sexuala.

Laszlo Borbely, anchetat din nou de DNA.

Fostul ministru al mediului, deputatul UDMR, Laszlo Borbely, este implicat din nou intr-o ancheta a procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA), informeaza sursazilei. ro. De data aceasta, este vorba despre relatia sa cu Nicolae Frank, reprezentantul in Romania al unei influente firme israeliene, care a derulat contracte de zeci de milioane de euro, din fonduri europene, cu Ministerul Mediului, in perioada in care institutia era condusa de Borbely. Unul dintre contractele vizate de .

Grooveroom lanseaza single-ul Pe tine din nou, insotit de videoclip

Four Leaf Records va prezinta un nou proiect muzical care merita atentia voastra, Grooveroom. Format din 2 tineri talentati, Popescu Felix si Treanta Cristi, proiectul Grooveroom are ca motto: Do what you love! Love what you do!. Grooveroom a luat nastere in ianuarie 2012, iar genul muzical abordat este pop-dance. Piesele si le compun singuri, .

Statul amana din nou posibilitatea denuntatii clauzelor abuzive

Posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, care trebuia aplicata din luna iulie, a fost din nou amanata de catre autoritati, de data aceasta pana in luna octombrie, dupa ce Guvernul a fost.

Statul amana din nou posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive, inclusiv din credite

Posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, care trebuia aplicata din luna iulie, a fost din nou amanata de catre autoritati, de data aceasta pana in luna octombrie, dupa ce Guvernul a fost informat ca bancile ar pierde peste 1 miliard de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )