Libnet.ro
UNICEF

06:31

Romania are cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare

Adevărul Adevărul,
Romania are cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare

Romania are cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare, depasind chiar tari ca Marea Britanie si Elvetia, in mare parte si din cauza cresterii accelerate a accizelor si taxelor pe care industria le plateste statului. continuă pe Adevărul

A murit Scott Walker, considerat o enigma si una dintre cele mai influente figuri din istoria rockului

Scott Walker, una dintre cele mai enigmatice si influente figuri din istoria rockului, a murit la varsta de 76 de ani, a confirmat casa de discuri 4AD pentru BBC. Muzicianul de origine americana, stabilit in.

Care sunt cele mai SCUMPE si cele mai IEFTINE zece orase din lume (FOTO)

Paris, Osaka sau Seul se numara printre orasele cu cele mari costuri ale standardului de viata, la polul opus gasindu-se Damasc, Buenos Aires si o serie de orase indiene si pakistaneze, relateaza CNN, care.

Una din cele mai bogate familii din Germania si-a recunoscut legaturile cu regimul nazist

Familia Reimann, una din cele mai bogate din Germania, a recunoscut, duminica, ca a avut legaturi cu regimul nazist al lui Adolf Hitler. Familia, care se afla la conducerea firmei care detine, printre altele,.

Una din cele mai bogate familii din Germania, care detine printre altele si produsele anticalcar CALGON, si-a recunoscut legaturile cu regimul nazist

Familia Reimann, una din cele mai bogate din Germania, a recunoscut, duminica, ca a avut legaturi cu regimul nazist al lui Adolf Hitler. Familia, care se afla la conducerea firmei care detine, printre altele,.

Cele mai dificile roluri din filme acceptate de actori si actrite

Uneori, meseria de actor pare simpla si lipsita de provocari reale din exterior. in realitate, actorii pot trece prin procese foarte chinuitoare pentru un singur rol, care le pot influenta.

UPDATE // SUTE DE MII de persoane demonstreaza impotriva Brexitului pe strazile din Londra. Ce VOR demonstratii (VIDEO, FOTO)

Update 18:00 - Numarul demonstrantilor a urcat de la cateva zeci de mii, la cateva sute de mii in doar cateva ore, relateaza BBC. Organizatorii protestului cred ca este cel mai mare miting din Regatul.

Ce ofera Seychelles, una dintre cele mai exotice destinatii din lume

Salbaticia peisajelor, imaginea Oceanului Indian, dar si tot ce ofera natura pe coasta Africii fac din Seychelles una dintre cele mai luxoase destinatii de vacanta. Seychelles este o tara insulara, formata din 115 insule, Mahe, Praslin, La Digue, Aldabra si Desroches fiind cele mai vizitate de catre turisti.

Protest MASIV anti-Brexit pe strazile din Londra. Ce VOR demonstratii (FOTO)

Strazile din centrul Londrei s-au umplut cu zeci de mii de persoane care cer un referendum pe acordul de Brexit, asteptarile fiind ca numarul lor sa ajunga la cateva sute de mii, relateaza BBC. Principalele.

Cum este ROBOR in Romania fata de alte tari. Ce se intampla in continuare

Romanii platesc printre cele mai mari rate din Europa, desi nivelul de trai este mai scazut fata de alte tari. Analistii dau vina pe inflatie si deficit bugetar. insa ROBOR a crescut de patru ori in mai.

Una dintre cele mai bogate familii din Germania recunoaste ca a colaborat cu Hitler

Familia Reimann, a doua cea mai bogata din Germania, cu o avere estimata la 33 de miliarde de euro si la conducerea unei companii care detine, printre altele, produsele anticalcar Calgon sau reteaua de restaurante de tip fast-food Pret a manger, a recunoscut duminica faptul ca a avut legaturi cu regimul lui Adolf Hitler, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )