Libnet.ro
UNICEF

12:30

Romania a invins Tunisia, scor 27-17, in primul sau meci de la CM de handbal feminin din Serbia

B1 B1,
Romania a invins Tunisia, scor 27-17, in primul sau meci de la CM de handbal feminin din Serbia

Romania a debutat cu dreptul la CampionatulMondial de handbal feminin din Serbia. Nationala a invins campioana Africii, Tunisia, cu scorul de 27-17. Tricolorele au condus inca din primele minute, pentru ca la. continuă pe B1

CAMPIONATUL MONDIAL de handbal feminin: Romania a invins Tunisia, scor 27-17

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins, sambata, la Novi Sad, reprezentativa similara a Tunisiei, cu scorul de 27-17 15-8), in meciul de debut din grupa D a CAMPIONATULUI MONDIAL din Serbia,.

Perianu, jucatoarea meciului cu Tunisia: Talentul trece, munca ramane

Gabriela Perianu a marcat sase goluri pentru Romania in victoria, scor 27-17, obtinuta in fata Tunisiei, sambata seara, in meciul de debut la Campionatul Mondial din Serbia. Declarata jucatoarea meciului de la Novi Sad, Perianu a sintetizat foarte bine in ce consta performanta la acest nivel.

CM de Handbal: Romania-Tunisia, 27-17.

Debut perfect pentru nationala feminine a Romaniei la CM de handbal din Serbia. Tricolorele au trecut fara emotii de Tunisia, un adversary care nu a pus problem in niciun moment. Elevele lui Gheorghe Tadici s-au aflat la conducere de la inceput si pana la finalul meciului, diferenta crescand constant, ajungand la un moment dat la 12 goluri. In final Romania s-a impus cu 27-17.

Romania a invins usor Tunisia in primul meci al Campionatului Mondial de handbal feminin

Romania a trecut usor de Tunisia in primul meci al Campionatului Mondial de handbal feminin, care a inceput in Serbia. Selectionata antrenata de Gheorghe Tadici a trecut de selectionata din Africa dupa un inceput ezitant, scorul final fiind 27-17 la pauza 15-8).

Tadici, multumit dupa victoria cu Tunisia

Selectionerul Gheorghe Tadici a declarat ca este multumit de victoria obtinuta de Romania in fata Tunisiei in primul meci la Campionatul Mondial, scor 27-17, o echipa care ne-a pus mari probleme la precedentul turneu final.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )