Libnet.ro
UNICEF

06:45

Rulota instalata in Piata Victoriei a fost ridicata de Politia Locala

Adevărul Adevărul,
Rulota instalata in Piata Victoriei a fost ridicata de Politia Locala

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a anuntat ca rulota instalata in Piata Victoriei pe durata protestelor a fost ridicata de catre Politia Locala, in cursul diminetii de duminica. continuă pe Adevărul

Rulota din Piata Victoriei a fost ridicata de Politia Locala

Viceprimarul Aurelian Badulescu a precizat ca rulota instalata in Piata Victoriei pe durata protestelor a fost ridicata de catre Politia Locala, in cursul diminetii. Tabara amplasata ilegal in Pia.

Rulota instalata n Piata Victoriei, ridicata de politia locala

Viceprimarul Aurelian Badulescu a anuntat ca rulota instalata in Piata Victoriei pe durata protestelor a fost ridicata de catre Politia Locala, in cursul diminetii.

De ce cred ca violentele de vineri seara, din Piata Victoriei, au fost premeditate. Cu ce scop?

Un eveniment asa de grav, marcat cu sute de raniti, nu trebuie lasat nelamurit, iar vinovatii sa scape nepedepsiti. Ce s-a intamplat, de fapt, vineri seara? in opinia mea fortele de ordine au profitat de prezenta huliganilor pentru a-si atinge scopul: infricosarea populatiei pana acolo incat sa nu mai participe la manifestatii. Scop ratat. Sambata seara au fost prezenti la manifestatii 100. 000 de cetateni.

Mitingul diasporei. Toate masinile parcate in zona Piata Victoriei vor fi controlate

Politia Capitalei anunta vineri dimineata ca a cerut IGPR efectuarea unui control pirotehnic preventiv al masinilor parcate in zona Piata Victoriei de catre participantii la mitingului diasporei, programat pentru ora 17.

PSD: Autoritatile statului sa stabileasca daca violentele din Piata Victoriei au fost determinate de declaratiile, indemnurile sau implicarea opozitiei

PSD reactioneaza in urma violentelor de la protestul din Piata Victoriei. intr-un comunicat de presa citat de B1 TV, reprezentantii PSD solicita autoritatilor statului sa-i ancheteze de urgenta pe cei care.

Ordinul de interventie n forta a Jandarmeriei n Piata Victoriei a fost dat de Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, fosta consiliera a Gabrielei Firea

Jandarmii au primit ordin de la prefectul Capitalei sa intervina in forta in Piata Victoriei la ora 23. 11, au anuntat, sambata, reprezentantii institutiei. Prefectul Capitalei esteSperanta Cliseru care a fost numita temporar, prin detasare, in iulie. Speranta Cliseru este cunoscuta ca fiind mana dreapta a primarului Gabriela Firea, ocupand functia de consilier personal al acesteia.

Jandarmii au dispersat multimea din fata Guvernului: toata Piata Victoriei a fost acoperita cu gaze lacrimogene

Huligani cu tricourile trase pe cap au aruncat cu obiecte contondente spre jandarmi, iar fortele de ordine au tras gaze lacrimogene in sus, fumul raspandind-se in toata Piata Victoriei. Jandarmii au intrat in manifestanti, mare parte din Piata golindu-se.

PROTEST DIASPORA. Traficul in Piata Victoriei a fost oprit. Jandarmii au blocat accesul catre Guvern

Zeci de persoane au ajuns deja in Piata Victoriei pentru marele miting al diasporei. Autoritatile au anuntat de diminata ca se fac controale pirotehnice preventive la masinile parcate in zona, pentru a fi.

Agitatia din Piata Victoriei continua: Autoritatile au intervenit din nou(FOTO)

Agitatia din Piata Victoriei continua. Rulota care fusese instalata in fata Guvernului inainte de protestul diasporei a fost ridicata, informeaza Stiripesurse. ro. Peste 50. 000 de mii de manifestanti.

Primii protestatari au inceput sa ocupe Piata Victoriei in pregatirea mitingului diasporei: Acestia au adus o rulota si vor sa ramana peste noapte in corturi (FOTO, VIDEO)

Incep pregatirile pentru marele miting al diasporei anuntat pentru 10 august in Piata Victoriei din Capitala. Joi dimineata, mai multe persoane au adus o rulota si au ocupat rondul din piata unde au afisat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )