Libnet.ro
UNICEF

10:45

Scolile si liceele bucurestene care vor fi inchise pe 30 mai 2019. Ce gradinite vor avea programul suspendat

Adevărul Adevărul,
Scolile si liceele bucurestene care vor fi inchise pe 30 mai 2019. Ce gradinite vor avea programul suspendat

Cursurile se vor suspenda joi, 30 mai in mai multe unitati de invatamant din Capitala, cu prijelul vizitei Papei Francisc in Romania. continuă pe Adevărul

Vizita Papei in Romania: Lista scolilor din Bucuresti inchise joi, 30 mai/ Vineri toate scolile suspenda cursurile

Inspectoratul Scolar din Bucuresti a publicat lista scolilor din Bucuresti care vor suspenda cursurile si joi ca urmare a vizitei Papei Francisc. Vineri, 31 mai, toate scolile din Capitala vor fi inchise. Vezi in text lista scolilor care sunt inchise joi.

Prognoza meteo ANM, joi, 30 mai. Cum va fi vremea in Bucuresti si in tara

ANM a venit cu o noua prognoza meteo pentru ziua de joi, 30 mai 2019. Apar ploile in mai multe zone din tara, dar temperaturile se mentin ridicate. ANM precizeaza ca temperaturile vor fi curprinse intre 20 si 27-28 de grade. Cel mai cald va continua sa fie in Baragan si Lunca Dunarii,iar in Bucuresti [] .

LOTO 6/49. Numerele extrase joi 30 mai 2019. Anunt important facut de Loterie

LOTO 6 din 49 din 30 mai2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Loto 5 din 40 din 30 mai 2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Joker din 30 mai2019.

Vizita Papei in Romania - Toate scolile din Capitala vor fi inchise vineri / Inspectoratul Scolar Bucuresti: Fiecare scoala trebuie sa anunte pana miercuri daca suspenda cursurile si joi

Scolile in Bucuresti trebuie sa anunte pana miercuri, 29 mai 2019, daca isi vor suspenda cursurile si in cursul zilei de joi, 30 mai, ca urmare a vizitei Papei Francisc, potrivit unei informari de la inspectoratul scolar. Vineri, 31 mai, toate scolile din Capitala vor fi inchise.

HOROSCOP 30 MAI. Vesti excelente pentru doua dintre zodii!

Horoscop Berbec. Iubirea poate vindeca multe, ca atare cheama-l pe Cupidon de partea ta sa-ti dea cele mai bune sfaturi in situatia care te deranjeaza atat de mult. Cu cat reusesti sa-ti umpli inima cu mai mu.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un sezon al Gemenilor ingrozitor. Sunt mai obosite ca niciodata

Sezonul Gemenilor este deja aici, iar aceste trei zodii trec prin momente grele. HOROSCOP RAC - Esti mai sensibila ca niciodata si preferi sa petreci mai mult timp singura. Simti nevoia sa te ascunzi de tot .

Anunt important pentru cei care vor sa-si cumpere o casa! Cum functioneaza programul O familie, o casa

Prima Casa s-a transformat in programul O familie, o casa. Pentru a accesa acest program trebuie sa indeplinesti mai multe criterii. Conform proiectului, cei ce se incadreaza in acest tip.

Ministerul Muncii si BNS, parteneriat in sprijinul romanilor din Germania sau a celor care vor sa revina in tara

Ministrul Muncii, Marius Budai, si presedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin, au semnat un parteneriat care se inscrie in demersurile autoritatilor si companiilor de a raspunde provocarilor din piata muncii.

Masinile SH care se strica cel mai repede, potrivit mecanicilor. Cele mai frecvente defectiuni

Masinile SH care se strica cel mai repede, potrivit mecanicilor, ar trebui evitate. Dupa voba romanii sunt prea saraci ca sa aiba masini proaste, e bine sa eviti marcile considerate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )