Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Muncii si BNS, parteneriat in sprijinul romanilor din Germania sau a celor care vor sa revina in tara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Muncii si BNS, parteneriat in sprijinul romanilor din Germania sau a celor care vor sa revina in tara

Ministrul Muncii, Marius Budai, si presedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin, au semnat un parteneriat care se inscrie in demersurile autoritatilor si companiilor de a raspunde provocarilor din piata muncii. continuă pe Wall-Street Ro

Protest anuntat in Piata Victoriei duminica seara, in sprijinul romanilor din Diaspora: Vor sa voteze, lasati-i sa voteze!

Un protest este anuntat in aceasta seara, de la ora 18. 00, in Piata Victoriei din Capitala, oamenii fiind chemati sa manifesteze in sprijinul romanilor din Diaspora care intampina probleme in a-si exercita votul. Amintim ca la multe dintre sectiile de votare din strainatate s-au format cozi mari inca de la ora deschiderii urnelor.

Protest anuntat in Piata Victoriei, duminica seara, in sprijinul romanilor din Diaspora: Vor sa voteze, lasati-i sa voteze!

Un protest este anuntat in aceasta seara, de la ora 18. 00, in Piata Victoriei din Capitala, oamenii fiind chemati sa manifesteze in sprijinul romanilor din Diaspora care intampina probleme in a-si exercita votul. Amintim ca la multe dintre sectiile de votare din strainatate s-au format cozi mari inca de la ora deschiderii urnelor.

Melescanu cere scuze romanilor din diaspora

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, cere scuze romanilor din diaspora care nu au putut sa-si exercite dreptul de vot sau care au fost obligati sa stea la coada ore intregi pentru a putea vota.

Teodor Melescanu: imi cer scuze romanilor din diaspora

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, isi cere scuze pentru cozile uriase la care au stat unii romani in diaspora pentru a vota. Doresc sa-mi exprim regretul si sa cer scuze tuturor romanilor din.

Primele estimari la votul din Germania: Avans istoric pentru Verzi, tabara lui Merkel, in frunte dar in scadere puternica

Conservatorii condusi de cancelarul Angela Merkel se afla in frunte la alegerile europene din Germania, in ciuda unui minim istoric si in fata Verzilor, care realizeaza un avans fara precedent, potrivit sondajelor realizate pentru televiziunile publice, scrie AFP.

VIDEO Regizorul roman care a dus indemnul la vot pe scena Festivalului Voice of Europe din Germania: intreg festivalul este o chemare la vot, la constientizare, la informare, la alegere

Spectacolul Jurnal de Romania. Timisoara, parte a proiectului Jurnal de Romania, lansat de regizoarea Carmen Lidia Vidu dupa incendiul din clubul Colectiv, a ajuns, saptamana aceasta, pe scena festivalului Voice of Europe din Germania. Spectacolul care vorbeste despre problemele Romaniei de astazi a urcat pe scena unui festival dedicat Europei si alegerilor europarlamentare: intreg festivalul este o chemare la vot, la constientizare, la informare, la alegere, spune regizoarea Carmen Lidia Vidu.

PNL ii face plangere penala lui Melescanu, acuzandu-l ca a blocat votul romanilor din diaspora

PNL solicita demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si anunta ca va depune miercuri o plangere penala impotriva acestuia, pe motiv ca reprezentantul MAE se face vinovat de boicotarea, blocarea romanilor de a vota in strainatate la alegerile europarlamentare si la referendum.

Teodor Melescanu: Cer scuze romanilor din Diaspora. Am dispus o ancheta

Teodor Melescanu si-a cerut scuze, luni, fata de romanii din Diaspora care nu au putut vota la alegerile europarlamentare si referendum din cauza cozilor care s-au format la urne. Ministrul de Externe a anuntat ca a dispus o ancheta in tarile unde au existat astfel de probleme la sectiile de votare.

Subiectele zilei: Lista rusinii: Cine vrea sa fure banii romanilor din Pilonul II. Cei 10 demnitari se vor alege cu plangeri penale; Cum se vad alegerile europarlamentare intr-un sat romanesc care a atras milioane de euro din fonduri europene; Scenariile

Medic din Dolj: Un primar PSD mi-a cerut adeverinte pentru urna mobila, pe lista fiind morti, debili mintal si persoane deplasabile. Medicul Nicoleta Disea se plange de presiunile pe care le-a. L-au plagiat original pe Dragnea. A tot povestit Dragnea despre cei 4 gazi de la Athenee Palace veniti sa-i ia gatii din priviri, despre.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )