Libnet.ro
UNICEF

06:45

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov: Aratati-mi cel putin un fapt ca Rusia s-a amestecat in alegerile din SUA

România Liberă România Liberă,
Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov: Aratati-mi cel putin un fapt ca Rusia s-a amestecat in alegerile din SUA

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a solicitat, miercuri, sa i se arate cel putin un fapt care sa dovedeasca amestecul Moscovei in alegerile prezidentiale din 2016 din Statele Unite. continuă pe România Liberă

Seful diplomatiei ruse, despre relatia cu UE: Cred ca situatia va reveni la normalitate

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, si-a exprimat speranta ca situatia relatiilor bilaterale dintre Rusia si UE sa revina la normalitate, ca urmare a discutiilor purtate cu inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, Federica Mogherini.

Seful diplomatiei americane, Rex Tillerson, solicita Rusiei sa faca primul pas in dezescaladarea situatiei in estul Ucrainei

Seful diplomatiei americane, Rex Tillerson, a solicitat Rusiei sa faca primul pas in favoarea dezescaladarii situatiei in estul Ucrainei, unde de peste trei ani are loc un conflict sangeros.

Grecia vrea cel putin 400 de milioane de euro pentru operatorul de gazoducte DESFA

Autoritatile elene se asteapta ca potentialii investitori sa ofere cel putin 400 de milioane de euro pentru pachetul majoritar de actiuni de la operatorul retelei de gazoducte, DESFA, a declarat, ieri, ministrul elen al Energiei, George Stathakis, transmite Reuters, conform Agerpres.

Seful diplomatiei americane promite Ucrainei sustinerea SUA

Secretarul de Stat american Rex Tillerson a vizitat, duminica, Ucraina pentru a reafirma sustinerea SUA fata de fosta republica sovietica, dupa prima intalnire fata in fata intre presedintii Donald Trump si Vladimir Putin. Mai mult, presedintele SUA a dat duminica asigurari ca sanctiunile impuse Rusiei nu vor fi relaxate atat timp cat situatiile din Ucraina si Siria nu vor fi rezolvate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )