Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sfanta Parascheva. Peste 10.000 de credinciosi asista la slujba religioasa oficiata de mitropolitul Teofan

Antena3 Antena3,
Sfanta Parascheva. Peste 10.000 de credinciosi asista la slujba religioasa oficiata de mitropolitul Teofan

Peste zece mii de credinciosi iau parte, duminica, de sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, la Sfanta Liturghie, oficiata de mitropolitul Moldovei si Bucovinei, Teofan, alaturi de 22 ierarhi din tara si. continuă pe Antena3

Sfanta Parascheva. Peste 67.000 de pelerini s-au inchinat la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva. 100 de oameni au avut nevoie de asistenta medical

Update: Peste 67. 000 de pelerini s-au inchinat, pana sambata dimineata, la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, la Iasi, acestia asteptand mai bine de zece ore pentru a ajunge la racla. Circa 100 de oameni.

Sfanta Parascheva. Peste 350 de pelerini au fost asistati medical la pelerinajul de la moaste

Peste 350 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in timp ce asteptau la rand sa se inchine la racla Sfintei Cuvioase Parascheva si cea a Sfintei Mucenite Ecaterina din baldachinul special amenajat in.

FOTO Prima zi de pelerinaj la Sfanta Parascheva. Zeci de mii de credinciosi sunt la coada, iar traficul este dat peste cap in tot orasul

Zona centrala a Iasiului este blocata dupa ce sute de autocare cu credinciosi veniti din intreaga tara au ajuns in oras. Cele mai multe sunt parcate pe Splai Bahlui si in parcarea hipermarketului din Podul de Piatra.

FOTO Prima zi de pelerinaj la Sfanta Parascheva. Mii de credinciosi sunt deja la coada, iar traficul este dat peste cap in tot orasul

Zona centrala a Iasiului este blocata dupa ce sute de autocare cu credinciosi veniti din intreaga tara au ajuns in oras. Cele mai multe sunt parcate pe Splai Bahlui si in parcarea hipermarketului din Podul de Piatra.

Sfanta Parascheva. Peste 63.000 de credinciosi s-au inchinat pana acum la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva

000 de credinciosi au asteptat si zece ore ca sa ajunga sa se inchine la racla cu moastele Sfintei Parascheva. Printre zecile de mii de pelerini patruleaza si sute de politisti care stau cu ochii pe.

VIDEO Record de pelerini la Sfanta Parascheva. Peste 1.000 de oameni trec in fiecare ora prin fata raclei cu moaste. Cum se explica afluxul de credinciosi

Zeci de mii de pelerini sunt asteptati sa ajunga in acest sfarsit de saptamana la Iasi pentru a lua parte la Hramul Sfintei Parascheva.

Sfanta Parascheva, traditii si obiceiuri: Ce NU e bine sa faci in aceasta zi

Sfanta Parascheva este sarbatorita de credinciosi pe 14 octombrie. in aceasta zi, trebuie sa respecti anumite traditii si obiceiuri ca sa iti mearga bine tot anul. De Sfanta Parascheva se poate.

Coada de cateva mii de oameni pentru sarmale la Iasi: Pelerinii de la Sfanta Parascheva s-au inghesuit pentru mancare gratuita (VIDEO)

Pelerinajul de Sfanta Parascheva de la Iasi s-a terminat cu o traditionala coada la sarmale! Peste 60. 000 de mii de sarmale au fost pregatite la cantina Directiei de Asistenta Comunitara DAC), institutie.

SFANTA PARASCHEVA. Adevarul despre sfanta venerata de toti romanii

SFANTA PARASCHEVA in aceasta luna, in ziua a paisprezecea, Cuvioasa Maica noastra Parascheva cea noua. SFANTA PARASCHEVA Aceasta cu adevarat mare si vestita intre femei, Cuvioasa si pururea pomenita Parascheva,.

Sfanta Parascheva. Rugaciunea catre Sfanta Parascheva pentru noroc si liniste in viata

Sfanta Parascheva. Romanii o praznuiesc duminica, 14 octombrie, pe Sfanta Cuvioasa Parascheva, cunoscuta drept ocrotitoarea Moldovei. An de an, la Iasi credinciosii merg la racla cu moastele Sfintei ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )