Libnet.ro
UNICEF

13:15

SUA: Barack Obama va cere Congresului peste 60 de miliarde de dolari pentru reconstructia dupa uraganul Sandy

Hotnews Hotnews,
SUA: Barack Obama va cere Congresului peste 60 de miliarde de dolari pentru reconstructia dupa uraganul Sandy

Presedintele Barack Obama va solicita Congresului o suplimentare bugetara de peste 60 de miliarde de dolari pentru regiunile din nord-estul Statelor Unite devastate la sfarsitul lunii octombrie de uraganul Sandy, a anuntat vineri un reprezentant al Casei Albe citat de AFP. continuă pe Hotnews

Casa Alba a cerut peste 60 de miliarde de dolari in plus pentru regiunile devastate de uraganul Sandy

Casa Alba a solicitat Congresului o suplimentare bugetara de peste 60 de miliarde de dolari pentru regiunile din nord-estul Statelor Unite devastate la sfarsitul lui octombrie de uraganul Sandy, informeaza AFP.

Barack Obama va depune de doua ori juramantul de investire inaintea inceperii celui de-al doilea mandat la sefia SUA

Presedintele reales al SUA, Barack Obama, va participa la doua ceremonii de investire, una in privat, duminica pe 20 ianuarie, si o alta luni, in fata a milioane de americani. Aceasta dubla investire .

Un consilier al lui Barack Obama si-a ras mustata in direct la televiziune, pentru o cauza nobila

David Axelrod, un consilier apropiat al lui Barack Obama care purta de peste 40 de ani mustata, a pus capat vineri acestei anomalii in cercurile politice de la Washington barbierindu-se in direct la televiziune.

Forbes: Barack Obama este cel mai puternic om din lume.

Presedintele american Barack Obama este cel mai puternic om din lume, in topul realizat anul acesta de revista Forbes, fiind secondat de cancelarul german Angela Merkel, pe locul al doilea, si de presedintele rus Vladimir Putin, pe locul al treilea, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Obama, in varsta de 51 de ani, este secondat de cancelarul german Angela Merkel, in varsta de 58 de ani, coloana vertebrala a Uniunii Europene, care poarta viitorul euro pe umerii sai, potrivit editorilor .

Forbes: Barack Obama este cel mai puternic om al planetei

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, continua sa conduca in topul din acest an al celor mai puternici oameni din lume, stabilit si publicat miercuri de revista Forbes. Obama, in varsta de 51 de ani, este.

Forbes: Barack Obama este cel mai puternic om din lume

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, continua sa conduca in topul din acest an al celor mai puternici oameni din lume, stabilit si publicat miercuri de revista Forbes. Presedintele francez Francois Hollande se afla abia pe locul 14, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )