Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Un hot a fost prins dupa ce a uitat sa se delogheze de pe Facebook, in casa pe care o jefuia

B1 B1,
SUA: Un hot a fost prins dupa ce a uitat sa se delogheze de pe Facebook, in casa pe care o jefuia

Un barbat din Minnesota a fost arestat dupa ce a uitat sa se delogheze de pe contul sau de Facebook, pe calculatorul unei persoane pe care o jefuia. Acesta este primul caz din Dakota in care un presupus hot. continuă pe B1

Un hot a uitat sa se delogheze de pe Facebook dupa ce a jefuit o casa

Un barbat din Minnesota a fost arestat dupa ce si-a lasat contul de Facebook deschis pe calculatorul proprietarului casei pe care o jefuia. Acesta este primul caz din Dakota in care un presupus hot isi lasa profilul de Facebook deschis a declarat Monica Jensen, purtator de cuvant al politiei.

Seful postului de politie din Poarta Alba a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant primind mita

Seful postului de politie din comuna constanteana Poarta Alba a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant, marti, in urma unui denunt, in timp ce primea 2. 700 de lei de la un barbat pentru a-l ajuta sa.

Seful postului de politie din Poarta Alba, retinut dupa ce a fost prins in flagrant primind mita

Seful postului de politie din comuna constanteana Poarta Alba a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant, marti, in urma unui denunt, in timp ce primea 2. 700 de lei de la un barbat pentru a-l ajuta sa obtina o solutie favorabila intr-un dosar in care acesta era cercetat pentru furt.

Sergentul sud-corean care a omorat cinci camarazi a fost prins

Dupa 24 de ore de cautari, militarii sud-coreeni l-au incercuit pe sergentul care si-a ucis, sambata, cinci camarazi si a fugit cu armamentul din dotare. Agentia sud-coreeana de presa a anuntat.

Un roman rezident in Irlanda a fost amendat dupa ce a facut o sedinta de spiritism la Sarmisegetusa Regia

Un cetatean roman rezident in Irlanda a fost amendat cu 500 de lei de jandarmii hunedoreni, dupa ce a fost prins in timp ce facea o sedinta de spiritism in Sanctuarul din Cetatea Sarmisegetusa Regia, monument.

Italia: Doua romance au murit, iar alte trei au fost ranite dupa ce vehiculul in care se aflau s-a rasturnat

Doua sezoniere romance si doua italience au murit miercuri, iar alti trei romani au fost raniti dupa ce vehiculul in care se aflau s-a rasturnat pe o autostrada, in sudul Italiei, relateaza.

Un barbat a fost prins in timp ce conducea cu 201 kilometri pe ora pe Autostrada Transilvania

Un barbat de 39 de ani din municipiul Turda, judetul Cluj, a fost suprins, luni, de politisti in timp ce conducea cu viteza de 201 kilometri pe ora pe Autostrada Transilvania. Pe langa o amenda de 765 de lei, barbatului i-a fost suspendat carnetul de conducere pentru o perioada de 90 de zile.

Un barbat a fost impuscat, dupa ce a atacat cu o sabie un politist

Un barbat a fost impuscat in picior de un politist, dupa ce a incercat sa atace cu o sabie agentii veniti sa aplaneze un conflict intre doua familii de romi, in zona Piata Iancului din Capitala .

Dan Sova redevine purtator de cuvant al PSD, functie din care a fost demis dupa ce a negat Holocaustul evreilor din Romania

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca, dupa plecarea de la conducerea Ministerului Transporturilor, Dan Sova va fi purtatorul de cuvant al PSD, functie pe care, de altfel a detinut-o timp de 10 zile in 2012, si din care a fost demis in urma unor afirmatii controversate privind Holocaustul evreilor din Romania.

Un oficial chinez a fost demis dupa ce a fost carat in spate de un functionar, in timp ce vizita o zona inundata, pentru a-si proteja pantofii de lux

Un oficial chinez care a fost carat in spate de un functionar pentru a-si proteja pantofii de lux in timp ce vizita o zona inundata a fost demis, a anuntat luni presa oficiala, citata de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )