Libnet.ro
UNICEF

06:31

Sunt cele mai bune! Nu astepta noul iPhone, alege un telefon din lista asta

Antena3 Antena3,
Sunt cele mai bune! Nu astepta noul iPhone, alege un telefon din lista asta

Avand in vedere ca lansarea noului iPhone 7 se apropie, vom enumera cateva dintre cele mai bune telefoane mobile din 2016. Anul 2016 a fost unul foarte interesant pentru cei care au urmarit evenimentele de pe piata . continuă pe Antena3

Cele mai bune telefoane din 2016, inainte de lansarea iPhone 7

Avand in vedere ca lansarea noului iPhone 7 se apropie, vom enumera cateva dintre cele mai bune telefoane mobile din 2016. Anul 2016 a fost unul foarte interesant pentru cei care au urmarit evenimentele de pe piata telefoanelor mobile. Samsung a inceput sa acordeo importanta din ce in ce mai mare modelelor Edge, lansand primul [].

TOP cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi la pensie

Unde in lume ai vrea sa traiesti dupa ce iesi la pensie? Cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi dupa ani de munca au fost dezvaluite intr-o analiza a ghidului Live and Invest Overseas, potrivit Marketwatch. com , in functie de.

Top 100 cele mai bune filme ale secolului XXI: un lungmetraj romanesc, in primele pozitii pe controversata lista

BBC Culture a publicat un top 100 al celor mai bune filme ale secolului XXI cu scopul de a demonta ideea potrivit careia cinematografia este in declin, editorii prestigioasei publicatii fiind de parere ca aceasta doar evolueaza.

Juriul a decis: film romanesc, printre cele mai bune din acest secol

Calitatea cinematografiei romanesti este inca o data recunoscuta pe plan international. De cativa ani de zile, criticii de film din toate tarile au observat cum filmele regizate de romani incep sa adune premii la unele dintre cele mai importante festivaluri internationale. Productii precum Moartea domnului Lazarescu, Dupa dealuri, Eu cand vreau sa fluier, fluier sau [].

4 luni, 3 saptamani si 2 zile, in Top 100 cele mai bune filme ale secolului 21

Pelicula regizata de Cristian Mungiu, castigatorul premiului Palme dOr in 2007, ocupa in opinia criticilor consultati de BBC Culture locul al 15-lea in acest clasament.

Bijuteriile turistice ale Europei: Care sunt cele mai frumoase plaje ale batranului continent (VIDEO, FOTO)

Din Grecia si pana in Portugalia, Europa este ticsita de plaje de vis. Si pentru ca privitul nu costa, pregatiti-va de o vacanta virtuala! Pornim impreuna intr-o calatorie prin.

Un film de Cristian Mungiu ocupa locul 15 in seria celor mai bune 100 de pelicule ale secolului XXI

Lungmetrajul regizorului roman Cristian Mungiu 4 luni, 3 saptamani si 2 zile - castigatorul premiului Palme dOr la a 60-a editie a Festivalului de la Cannes din 2007 - ocupa in opinia criticilor consultati de BBC Culture locul al 15-lea, intr-un sondaj care desemneaza cele mai bune 100 de filme ale acestui secol.

Lefkada, insula cu cele mai spectaculoase plaje din Grecia

Cunoscute pentru peisajele uimitoare si apele in nuante de albastru luminos, plajele insulei Lefkada sunt printre cele mai frumoase din Marea Mediterana. Egremni, Porto Katsiki si Kathisma sunt cele mai.

Ele sunt cele mai sexy mame celebre de pe plajele VIP

La proba de costume de baie, aceste frumuseti celebre au luat medalii. Unele de aur, altele de argint sau bronz, insa cert este ca toate sunt campioane in competitia olimpica de sex appeal pe nisipul fierbinte.

Cum arata topul celor mai bune 100 de filme ale secolului XXI. Surpriza romaneasca: 4 luni, 3 saptamani si 2 zile, regizat de Cristian Mungiu, pe locul 15 (VIDEO)

Dupa ce in ultimul timp tot mai multi au spus ca cinematografia ar fi in declin, BBC Culture a realizat un top al celor mai bune 100 de filme ale secolului XXI. Intentia jurnalistilor a fost aceea de a.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )