Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sylvester Stallone, acuzat ca a intimidat o fata de 16 ani in 1986 ca sa faca sex cu el si bodyguardul sau si apoi a amenintat-o, neaga categoric

Hotnews Hotnews,
 Sylvester Stallone, acuzat ca a intimidat o fata de 16 ani in 1986 ca sa faca sex cu el si bodyguardul sau si apoi a amenintat-o, neaga categoric

Sylvester Stallone a negat acuzatiile potrivit carora el si garda sa de corp au agresat sexual in 1986 o fata de 16 ani si apoi au amenintat-o ca o bat daca va vorbi despre asta, relateazaThe Guardian. continuă pe Hotnews

Sylvester Stallone, acuzat ca a agresat sexual o fata de 16 ani. intreaga poveste, intr-un raport al politiei. Ce spune starul

Actorul american Sylvester Stallone 71 de ani) este acuzat ca a agresat sexual si amenintat o adolescenta in varsta de 16 ani. Un raport al politiei din 1986, anul in care s-a intamplat incidentul, arata ca tanara a fost intimidata si convinsa sa faca sex cu starul si cu bodyguardul lui. Stallone a negat categoric informatiile, catalogandu-le drept o poveste ridicola.

Sylvester Stallone, acuzat de agresiune sexuala de catre o adolescenta

Actorul Sylvester Stallone a fost acuzat de agresiune sexuala, de o adolescenta de 16 ani, in timp ce era la filmari in Las Vegas. Totul s-a petrecut in 1986, atunci cand actorul avea 40 de.

Scandalul sexual de la Hollywood: Sylvester Stallone este acuzat ca a agresat o adolescenta

Rocky nu scapa nici el de scandalurile sexuale de la Hollywood. Sylvester Stallone este acuzat ca a agresat sexual si amenintat o minora de 16 ani in 1986. Actorul neaga ultimele dezvaluiri.

Ce spune Sylvester Stallone despre acuzatiile de agresiune sexuala

Actorul american Sylvester Stallone a negat acuzatiile conform carora el si bodyguardul sau ar fi agresat sexual o fana de 16 ani, in Las Vegas, in 1986. Dupa ce tabloidul britanic Daily Mail a.

George Bush senior, acuzat ca a pipait o fata in varsta de 16 ani in cursul unei sedinte foto

O femeie a spus ca avea 16 ani, cand fostul presedinte american George W Bush ia pus mana pe fese in timp ce faceau o fotografie impreuna cu mama ei, scrie BBCNews. Rosyln Corrigan este a sasea femeie care il acuza pe Bush de atingeri necorespunzatoare in circumstante similare, scrie BBCNews in pagina electronica.

George Bush Senior acuzat ca a pipait posteriorul unei fete de 16 ani (FOTO)

O femeie il acuza pe fostul presedinte american, Gerge Bush Senior ca i-ar fi pipait lasciv posteriorul cand avea 16 ani in timpul unei sesiuni foto cu acesta, scrie BBC News. Rosyln Corrigan.

Accident ingrozitor in Tulcea. Un adolescent de 16 ani a murit, iar alti doi tineri de 16 si 20 de ani au fost raniti

Un adolescent in varsta de 16 ani a murit, in noaptea de marti spre miercuri, in judetul Tulcea, dupa ce a iesit cu masina pe care o conducea in afara carosabilului, in.

Actorul Tom Sizemore, acuzat ca a molestat o fetita de 11 ani. Martor: Copila a facut ochii mari si parea ca-i vine sa vomite

Actorul si producatorul american Tom Sizemore 55 de ani) este acuzat ca a molestat o fetita in varsta de 11 ani, in timpul filmarilor pentru Born Killers, in 2003.

Tanar de 16 ani, mort intr-un accident rutier. Masina pe care o conducea a iesit de pe carosabil

Trei tineri cu varste intre 16 si 20 de ani au fost implicati intr-un accident rutier in zona orasului Macin, judetul Tulcea. Unul dintre ei a fost declarat mort de catre medicii ajunsi la fata locului.

Tanar de 16 ani, mort intr-un accident rutier la Tulcea. Masina pe care o conducea a iesit de pe carosabil

Trei tineri cu varste intre 16 si 20 de ani au fost implicati intr-un accident rutier in zona orasului Macin, judetul Tulcea. Unul dintre ei a fost declarat mort de catre medicii ajunsi la fata locului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )