Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tanar din Buzau a murit dupa ce a intrat cu masina in piciorul unui pod

Adevărul Adevărul,
Un tanar din Buzau a murit dupa ce a intrat cu masina in piciorul unui pod

Un grav accident s-a produs sambata sub pasarela de la iesirea din Buzau spre Ploiesti. Un tanar din Buzau care conducea un autoturism Opel dinspre fabrica de bere a murit dupa ce masina sa a derapat si a intrat intr-un pilon de sustinere a podului. continuă pe Adevărul

Un tanar a murit dupa ce a intrat cu masina in piciorul unui pod

Un grav accident s-a produs sambata sub pasarela de la iesirea din Buzau spre Ploiesti. Un tanar din Buzau care conducea un autoturism Opel dinspre fabrica de bere a murit dupa ce masina sa a derapat si a intrat intr-un pilon de sustinere a podului.

Dolj: Un tanar din Reghin s-a inecat in Dunare

Un tanar din Reghin, in varsta de 19 ani, s-a inecat in Dunare, in localitatea Cetate, judetul Dolj. Baiatul a ajuns in cursul zilei de miercuri in localitatea doljeana a vinde cherestea, iar, dupa ce.

Un minor de 15 ani a murit dupa ce a fost lovit o masina. Victima circula cu o bicicleta si a intrat intr-o intersectie fara sa se asigure

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, efectuand cercetari pentru a stabili circumstantele exacte in care s-a produs decesul unui minor de 15 ani implicat intr-un accident de circulatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )