Libnet.ro
UNICEF

13:46

Teodor Melescanu: FBI este implicat in dosarul Microsoft. Cazul nu se va stinge usor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Teodor Melescanu: FBI este implicat in dosarul Microsoft. Cazul nu se va stinge usor

Cercetarile in cazul mitei uriase, de 60 de milioane de euro, din dosarul de coruptie Microsoft, nu au pornit din Romania, ci din Statele Unite. continuă pe Wall-Street Ro

Fostul sef SIE Teodor Melescanu sustine ca dosarul MicrosoftGate de Romania a pornit de la FBI

Cercetarile in dosarul de coruptieComisioane de milioane la nivel inalt, in care DNA a cerut inceperea urmaririi penale pentru noua ministri romani,nu au pornit din Romania, ci din Statele Unite ale Americii, de la o ancheta FBI, a declarat duminica fostul sef al SIE, Teodor Melescanu, la Digi24.

Daniel Funeriu si Valerian Vreme s-au autosuspendat din PMP, dupa ce DNA a cerut avizul pentru inceperea urmaririi penale in cazul celor doi fosti ministri in dosarul Microsoft

Partidul Miscarea Populara anunta vineri seara ca Daniel Funeriu si Valerian Vreme s-au autosuspendat din calitatea de membri de partid, dupa ce DNA a cerut in cursul zilei avizul pentru inceperea urmaririi penale, sub acuzatia de abuz in serviciu, in cazul celor doi fosti ministri in dosarul Microsoft.

Teodor Melescanu, dispus sa candideze in numele ACL pentru Cotroceni

Teodor Melescanu, e gata sa candideze in numele ACL, daca liderul liberal Klaus Iohannis ar fi declarat incompatibil. in opinia fostului sef al SIE, candidatura la Presedintie a primarului Sibiului e.

Dosarul Microsoft. Ponta sustine ca stia doar de ilegalitatile lui Funeriu si Vreme

Ponta a declarat, luni, ca procedurile in Parlament se vor desfasura in mod normal in cazul celor noua ministri acuzati de infractiuni de abuz in serviciu si infractiuni de coruptie in dosarul inchirierii de licente Microsoft pentru scoli, informeaza B1TV.

Emil Boc sustine ca nu stie despre o eventuala incalcare a legii in dosarul Microsoft

Fostul premier Emil Boc a declarat, sambata, ca nu are nicio tangenta cu dosarul privind contractele cu Microsoft, pentru care DNA solicita cere aviz de incepere a urmaririi penale in cazul a noua fosti ministri, potrivit Mediafax.

Iohannis: ACL va vota pentru inceperea urmaririi penale a fostilor ministri, in dosarul Microsoft

Cererea DNA in cazul dosarului Microsoft urmeaza sa ajunga in Parlament. Reprezentantii Camerei Deputatilor spun insa ca documentele nu au ajuns. Abia apoi vor fi discutate in Birourile Permanente si in.

Victor Ponta, despre dosarul Microsoft: Eu stiu doar despre ilegalitatile lui Funeriu si Vreme, pentru ca mi le-a prezentat Corpul de Control

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca procedurile in Parlament se vor desfasura in mod normal in cazul celor noua ministri acuzati de infractiuni de abuz in serviciu si infractiuni de coruptie in.

Victor Ponta, despre dosarul Microsoft: Eu stiu doar despre ilegalitatile lui Funeriu si Vreme, pentru ca mi le-a prezentat Corpul de Control (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca procedurile in Parlament se vor desfasura in mod normal in cazul celor noua ministri acuzati de infractiuni de abuz in serviciu si infractiuni de coruptie in.

Emil Boc: Nu am stiinta de vreo incalcare a legii in dosarul Microsoft, nu am avut tangenta cu subiectul

Fostul premier Emil Boc a declarat, sambata, ca nu are nicio tangenta cu dosarul instrumentat de DNA cu privire la contractele cu Microsoft, care vizeaza noua fosti ministri, ca nu a fost citat de procurori si ca nu are stiinta de vreo incalcare a legii in acest caz. Nu pot sa comentez implicatiile juridice. Din punctul meu de vedere, orice ancheta judiciara trebuie sa-si urmeze cursul. Eu nu am stiinta de vreo incalcare a legii sau legalitatii cu privire la actele la care se face referire, dar anchetele judiciare trebuie sa-si urmeze cursul a afirmat Emil Boc, sambata, la Sinaia, raspunzand intrebarilor jurnalistilor.

Dosarul in cazul accidentului produs sambata pe DN 1, preluat de Parchetul Tribunalului Prahova

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Prahova au preluat, luni, de la Inspectoratul de Politie Judetean dosarul in cazul accidentului produs sambata seara pe DN 1 si in urma caruia sase persoane si-au .

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )