Libnet.ro
UNICEF

14:15

TOP 10: cele mai bune universitati in care inveti economie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10: cele mai bune universitati in care inveti economie

Diploma face diferenta de multe ori atunci cand vine vorba de adjudecarea unui post liber, in urma unui interviu. Wall-Street. ro prezinta cele mai bune universitati in care poti studiu economia, la nivel mondial, potrivitClasamentului. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 cele mai romantice destinatii din lume!

Atunci cand iubesti, calatoriile si vacantele romantice sunt cel mai bun mod de a petrece cateva zile frumoase alaturi de partenerul tau, departe de agitatia vietii cotidiene. Fiea ca vrei sa-ti stigi iubirea de pe coasta unui munte ori in timpul unei sesiuni de snorkeling in doi, exista numeroase locuri pe planeta pe care trebuie sa le incluzi pe lista destinatiilor romantice. ADPM iti prezinta un top 10 al locatiilor in care voi doi puteti crea amintiri ce vor dura o viata, un top intocmit de site-ul gayot. com. Continue reading .

Studiu: Cele mai bune metode de externalizare in industria bancara.

In ultimii ani, bancile se confrunta cu o presiune din ce in ce mai crescuta de a-si reduce costurile si a-si conserva marjele de profit. Presiunile sunt datorate, in parte, numarului mare de masuri legislative adoptate in contextul unei crizei economice severe. Drept urmare, cele mai multe banci au inceput sa-si reduca expunerea prin vanzarea activelor si a activitatilor auxiliare activitatii bancare sau prin diminuarea acestora pentru a reduce costurile prin orice metoda. In acest context, .

Dacia concureaza cu marcile de lux: A urcat in Top 3 cele mai mari cresteri din Europa

In primele patru luni ale anului 2013, Dacia a inregistrat a doua cea mai mare crestere la nivel european, informeaza Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA), preluate de Ziarul Financiar.

Cele mai bune ape de scaldat in Europa

94% din zonele de scaldat cuprinse in Uniunea Europeana respecta standardele minime pentru calitatea apei, arata raportul anula al Agentiei Europene de Mediu, publicat pe site-ul Comisiei Europene.

Cele mai CIUDATE bomboane din lume. Tu ai manca asa ceva?.

Bomboane cu ciocolata, cu menta sau cu capsuni? Sunt, desigur, bune, dar cu ele ne-am obisnuit. Exista, insa, in lume bomboane cu gusturi si forme din cele mai ciudate - inclusiv cu aroma de friptura de miel sau spaghetti, potrivit Hugffington Post, care a facut un top al celor mai ciudate bomboane. Japonia conduce in topul tarilor cu cele mai ciudate bomboane, dar si Marea Britanie, Malaesia sau Mexicul au specialitati la care nu ne-am astepta. Publicatia a lasat la o parte bomboanele create .

Top 10 politicieni cu cele mai scumpe bijuterii si obiecte de lux

Deputatul PSD Sebastian Ghita conduce in topul politicienilor cu cele mai scumpe bijuterii si obiecte de lux, colectia lui fiind evaluata la 17 milioane de euro. Top 10 al politicienilor cu cele mai scumpe.

Top 10 politicieni cu cele mai scumpe bijuterii si obiecte de lux

Deputatul PSD Sebastian Ghita conduce in topul politicienilor cu cele mai scumpe bijuterii si obiecte de lux, colectia lui fiind evaluata la 17 milioane de euro. Top 10 al politicienilor cu cele mai scumpe.

Top 10 minciuni pe care femeile le spun barbatilor

Din cand in cand, femeile mai apeleaza la cate o minciuna pentru a scapa basma curata in fata sotilor lor. Iata cele mai des intalnite 10 minciuni pe care femeile le spun barbatilor, reiesite in urma unui.

Top 10 tinute fabuloase afisate de Naomi Campbell pe red carpet!

Se pot spune neumarate lucruri mai mult sau mai putin placute despre Naomi Campbell, insa nimeni nu poate nega faptul ca este o veritabila fashion icon, iar toate aparitiile ei publice sunt rupte parca de pe copertile celor mai exclusiviste reviste de high fashion. Supermodelul domina cu usurinta orice red carpet pe care paseste, iar acest lucru demonstreaza ca are un simt incredibil in ceea ce priveste moda si cele mai noi trenduri. Continue reading .

FOTO Cele mai frumoase gradini publice din SUA

De la gradina Filoli din California pana la celebrele gradini japoneze din Portland, pamanul american ofera turistilor adevarate opere de arta in aer liber. Reprezentatii consiliului de Turism din Canada au alcatuit un top al celor mai frumoase gradini publice ce merita vizitate, relateaza BBC.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )