Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai bune licee in Bucuresti si in Romania. Cu ce medii se intra aici

Playtech Playtech,
Topul celor mai bune licee in Bucuresti si in Romania. Cu ce medii se intra aici

Topul celor mai bune licee in Bucuresti si in Romania te poate ajuta sa-ti faci o idee despre liceul la care ai avea sanse sa intri. Chiar daca ai vrea sa intri la cel mai bun liceu din Capitala, trebuie sa stii ca ultima medie de admitere este colosala, deci trebuie sa fii aproape un . continuă pe Playtech

Gault Millau 2019: cele mai bune restaurante din Romania au ajuns online

Aseara, a avut loc in Bucuresti lansarea celui de-al doilea ghid Gault Millau in Romania. Primul a fost publicat in 2018 si include cele mai bune restaurante de pe meleaguri mioritice. Ghidul.

ADMITERE LICEU 2019. Acestea sunt cele mai bune licee din Bucuresti

Au fost inregistrate 48 de medii de 10 la evaluarea nationala in Capitala, potrivit site-uluievaluare. edu. ro. Marti au fost afisate.

Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze Depoul Victoria si sa dea terenul, unul dintre cele mai valoroase din Bucuresti, Societatii de Transport Bucuresti ca sa-l valorifice

Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze depoul din Piata Victoriei si sa mute tramvaiele la depoul din Titan. Terenul ramas liber, aproape 35. 000 mp, va ajunge la Societatea de Transport Bucuresti STB), printr-o majorare de capital. Societatea va decide ce face cu el, respectiv va putea incheia contracte de administrare, asociere in participatiune, parteneriate public private, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a Sedintei de Consiliu General de miercuri. Terenul este unul dintre cele mai valoroase din Bucuresti si a fost vanat constant in ultimii 30 de ani de rechinii imobiliari. Transferul de proprietate al unui asemenea bun, al carui pret poate ajunge si la 2500 de euromp fara un plan clar si transparent este controversat si ridica mai multe semne de intrebare.

Transalpina, necirculabila: ce s-a intamplat pe cel mai frumos drum din Romania

Transalpina este unul dintre cele mai reprezentative si spectaculoase drumuri nationale din Romania. Din pacate, vremea din ultima perioada a facut-o necirculabila. Transalpina sau Drumul National 67C a fost din totdeauna unul mai deosebit, nu doar din prisma spectacolului, ci si a dificultatilor derivate din procesul de intretinere. Altitudinea foarte ridicata au pus mari probleme .

Topul scolilor gimnaziale din Bucuresti, in functie de numarul de medii de zece la Evaluarea Nationala

Constantin Brancusi, Scoala 150 si Colegiul National Gheorghe Lazar deschid clasamentul celor mai bune scoli din Capitala, in functie de numarul de medii de zece obtinute la Evaluarea Nationala.

Subiectele zilei: Cum i-a convins Dancila pe Oprisan si Badalau sa nu candideze la Congres. Ce conditii au pus cei doi lideri; Cine sunt cei mai bogati politicieni din Romania; Sfarsitul lui Ciorbea: De la tanarul sarac si cinstit la avocatul infractoril

Povestea spusa fara teama sau favoruri a familiei de romani cu care The New York Times a lovit in Trump. Tatal lui baby Constantin are doua condamnari in Franta si este cercetat pentru violenta. Se pregateste cea mai inalta cladire din Cluj, un zgarie-nori cu 40 de etaje langa Somes. in urma cu mai bine de zece ani, inainte de venirea crizei, Primaria aviza proiecte de turnuri care mai de care, unele asemenea celor din Dubai.

INTERVIURILE DIN BURSA, CELE MAI BUNE DIN PRESA SCRISA Victor Roncea, premiul Uniunii Ziaristilor Profesionisti pe 2018

Colegul nostru, Victor Roncea, a primit Premiul Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania pe anul 2018 la categoria Presa scrisa pentru seria de interviuri din ziarul BURSA intitulata Luminile si umbrele Centenarului, care i-a avut intre cei intervievati pe academicienii si profesorii Ioan Aurel Pop, Ilie Badescu si Larry Watts.

Digisport: Italienii, dezlantuiti pe retelele de socializare. Termenul cel mai des folosit dupa Romania U21 - Franta U21 0-0

Romania U21 e in semifinalele Euro 2019, dupa ce a castigat Grupa C, in urma egalului cu Franta U21, 0-0. Italia U21 avea si ea sanse de calificare, insa jocul rezultatelor nu a ajutat-o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )