Libnet.ro
UNICEF

10:30

Al treilea dosar penal pentru functionarii DSP, pentru dezinfectia din Craiova

Antena3 Antena3,
Al treilea dosar penal pentru functionarii DSP, pentru dezinfectia din Craiova

Procurorii au deschis inca un dosar penal in Dolj din cauza substantei dezinfectante folosite pentru curatarea scarilor de bloc. Asta dupa ce un angajat DSP ar fi aprobat utilizarea unui produs in actiunile de dezinfectie, solutie care nu este recomandata pentru spatiile inchise. continuă pe Antena3

Dosar penal pentru un consilier local din judetul Suceava, dupa ce a publicat numele medicilor cu Covid-19

Dosar penal pentru un consilier local din orasul Campulung Moldovenesc care a publicat pe Facebook lista medicilor infectati cu coronavirus. Potrivit prefecturii Suceava, consilierul este cercetat acum pentru divulgare de informatii nedestinate publicitatii.

Dosar penal pentru romanii pierduti de DSP

Un dosar penal a fost deschis pe numele functionarilor de la Directia de Sanatate Dolj pentru ca, in perioada 16 martie - 4 aprilie, nu ar fi raportat autoritatilor judetene zeci de persoane care au venit din strainatate si care trebuiau sa fie in autoizolare la domiciliu.

FOTO imbulzeala in curtea bisericii de pomenirea mortilor. Dosar penal pentru un praznic organizat in plina pandemie de coronavirus

Anchetatorii din Iasi s-au sesizat din oficiu si au deschis dosar penal pentru infractiunea de zadarnicirea bolilor dupa ce, pe retelele sociale, au fost postate imagini din curtea unei biserici din Iasi unde s-au inghesuit mai multe persoane.

O femeie din Satu Mare a stat o zi pana sa le spuna autoritatilor ca vine dintr-o zona rosie. Parchetul i-a deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor

O femeie din Satu Mare are dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor si fals, dupa ce, initial, a declarat la intrarea in tara ca vine din Ungaria, pentru ca in ziua urmatoare sa spuna tot adevarul: anume ca vine dintr-o zona rosie, respectiv Austria.

Cati romani s-au ales cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Un numar de 335 de dosare penale au fost intocmite pana in prezent prin structurile abilitate ale MAI sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor, fapta prevazuta si pedepsita de art. 352 alin. 1 Cod penal, informeaza,.

Dosar penal pentru o femeie care a chemat ambulanta pentru fiul ei, dar a ascuns ca erau suspecti de coronavirus

O femeie a cerut prin 112 ajutorul medicilor pentru copilul ei bolnav, ascunzand ca erau in izolare dupa ce au fost in contact cu o persoana revenita din Marea Britanie.

Dosar penal pentru aparatul de la spitalul din Targu Jiu, care nu este folosit pentru efectuarea testelor de depistare a infectiilor cu COVID-19

Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu a deschis un dosar penal in rem, in cazul aparatului de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, care nu este folosit pentru efectuarea de teste in vederea depistarii infectiilor cu COVID-19.

Dosar penal in cazul bebelusilor de la Maternitatea Odobescu infectati cu coronavirus. Procurorii s-au autosesizat

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au deschis un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor in cazul bebelusilor de la Maternitatea Odobescu infectati cu coronavirus.

Dosar penal in urma poluarii de proportii de azi, din Capitala si localitatile limitrofe

Politistii din Ilfov si procurorii au deschis dosar penal in cazul poluarii masive de miercuri dimineata din Capitala si din localitatile limitrofe.

Dosar penal dupa ce zeci de persoane s-au adunat la o biserica din Iasi

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au anuntat ca au deschis un dosar penal, dupa ce zeci de persoane s-au adunat pe 21 martie in curtea unei biserici pentru a participa la slujba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )