Libnet.ro
UNICEF

17:31

Dosar penal dupa ce zeci de persoane s-au adunat la o biserica din Iasi

Antena3 Antena3,
Dosar penal dupa ce zeci de persoane s-au adunat la o biserica din Iasi

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au anuntat ca au deschis un dosar penal, dupa ce zeci de persoane s-au adunat pe 21 martie in curtea unei biserici pentru a participa la slujba. continuă pe Antena3

Ancheta penala la Timisoara, dupa ce zece bebelusi si 25 de cadre medicale au fost infectati cu coronavirus

Parchetul de pe langa Judecatoria din Timisoara a deschis dosar penal dupa ce 25 de cadre medicale si zece bebelusi au fost diagnosticati cu coronavirus.

Iasi: Dosar penal dupa ce zeci de persoane s-au adunat la o biserica, in Sambata pomenirii mortilor

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au anuntat miercuri ca a fost deschis un dosar penal, dupa ce, in 21 martie, in curtea unei biserici din Iasi zeci de persoane au participat la o slujba de pomenire.

DSP Dolj s-a ales cu dosar penal dupa ce a trimis acasa oameni posibil contaminati. Nu aveau simptome si am aplicat legea

Zeci de persoane au fost scoase din carantina la Craiova, desi au existat suspiciuni si marturii ca acestea au fost in contact direct sau indirect cu trei persoane care dupa 11 zile de izolare obligatorie s-au dovedit a fi pozitive. Reprezentantii DSP au lasat-o sa plece acasa chiar si pe o femeie care statuse aproape 2 saptamani in aceeasi camera cu o persoana cu COVID 19.

Doi hoti au scapat de dosar penal dupa ce s-au impacat cu pagubitul, dar nu si de amenda uriasa pentru incalcarea restrictiei de circulatie

Doi tineri din Valcea s-au ales cu cate o amenda de 20. 000 de lei fiecare dupa ce au incalcat restrictille de circulatie impuse prin Ordonantele Militare.

Dosar penal pentru romanii pierduti de DSP

Un dosar penal a fost deschis pe numele functionarilor de la Directia de Sanatate Dolj pentru ca, in perioada 16 martie - 4 aprilie, nu ar fi raportat autoritatilor judetene zeci de persoane care au venit din strainatate si care trebuiau sa fie in autoizolare la domiciliu.

FOTO imbulzeala in curtea bisericii de pomenirea mortilor. Dosar penal pentru un praznic organizat in plina pandemie de coronavirus

Anchetatorii din Iasi s-au sesizat din oficiu si au deschis dosar penal pentru infractiunea de zadarnicirea bolilor dupa ce, pe retelele sociale, au fost postate imagini din curtea unei biserici din Iasi unde s-au inghesuit mai multe persoane.

Dosar penal pentru un consilier local din judetul Suceava, dupa ce a publicat numele medicilor cu Covid-19

Dosar penal pentru un consilier local din orasul Campulung Moldovenesc care a publicat pe Facebook lista medicilor infectati cu coronavirus. Potrivit prefecturii Suceava, consilierul este cercetat acum pentru divulgare de informatii nedestinate publicitatii.

Al treilea dosar penal pentru functionarii DSP, pentru dezinfectia din Craiova

Procurorii au deschis inca un dosar penal in Dolj din cauza substantei dezinfectante folosite pentru curatarea scarilor de bloc. Asta dupa ce un angajat DSP ar fi aprobat utilizarea unui produs in actiunile de dezinfectie, solutie care nu este recomandata pentru spatiile inchise.

O femeie din Satu Mare a stat o zi pana sa le spuna autoritatilor ca vine dintr-o zona rosie. Parchetul i-a deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor

O femeie din Satu Mare are dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor si fals, dupa ce, initial, a declarat la intrarea in tara ca vine din Ungaria, pentru ca in ziua urmatoare sa spuna tot adevarul: anume ca vine dintr-o zona rosie, respectiv Austria.

Dosar penal in urma poluarii de proportii de azi, din Capitala si localitatile limitrofe

Politistii din Ilfov si procurorii au deschis dosar penal in cazul poluarii masive de miercuri dimineata din Capitala si din localitatile limitrofe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )