Libnet.ro
UNICEF

01:05

Universiada 2021. Romania ar putea gazdui pentru a doua oara cea mai importanta competitie sportiva dupa Jocurile Olimpice

Adevărul Adevărul,
Universiada 2021. Romania ar putea gazdui pentru a doua oara cea mai importanta competitie sportiva dupa Jocurile Olimpice

Romania isi lanseaza, marti, candidatura pentru desfasurarea Universiadei de Vara 2021, cea mai importanta competitie sportiva, dupa Jocurile Olimpice. Tara noastra a mai gazduit evenimentul si in 1981. Initiativa este sustinuta de presedintele Klaus Iohannis si de legende ale sportului romanesc, precum Nadia Comaneci, Andreea Raducan si Mihai Covaliu. continuă pe Adevărul

Euro a scazut sub 1,10 dolari pentru prima oara in ultimii 11 ani si jumatate

Euro a scazut joi pentru prima oara in ultimii 11 ani si jumatate sub pragul de 1,10 dolari, dupa ce BCE a anuntat inceputul programului de relaxare cantitativa, scrie AFP.

Pentru prima oara din 2011, Apple ,,ia fata Samsung: in T4, gigantul american a livrat mai multe smartphone-uri

Apple a vandut cele mai multe smartphone-uri in trimestrul patru al anului precedent, depasind Samsung pentru prima oara din 2011, conform companiei de cercetare Gartner .

Testamentul lui Alfred Nobel, expus pentru prima oara. Averea savantului era una impresionanta

Testamentul lui Alfred Nobel 1833 - 1896), in care acesta a mentionat crearea celebrelor premii care ii poarta numele, va fi expus pentru prima oara marelui public din 13 martie, a anuntat miercuri Muzeul .

Apple a vandut mai multe smartphone-uri decat Samsung in trimestrul patru, pentru prima oara din 2011

Apple a vandut mai multe smartphone-uri decat Samsung in ultimul trimestru al anului 2014, pentru prima oara din 2011, potrivit companiei de analiza a pietei Gartner. Apple a vandut in primul trimestru fiscal.

Premiera in Romania: robot subacvatic pentru aplicatii civile si militare

Specialistii Academiei Navale din Constanta au construit, pentru prima data in Romania, un robot subacvatic apt sa coboare pana la 100 de metri adancime.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )