Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ursul care a omorat de dimineata un barbat in Dambovita, ataca din nou: O femeie a fost muscata

B1 B1,
Ursul care a omorat de dimineata un barbat in Dambovita, ataca din nou: O femeie a fost muscata

O femeie a fost atacata de un urs, fiind ranita. Incidentul s-a petrecut in comuna Buciumeni, satul Dealu Mare, din judetul Dambovita, aflata in vecinatatea localitatii Pietrosita, unde un localnic a. continuă pe B1

Ursul care a atacat trei persoane in Dambovita a fost indeparat de Politie din preajma caselor

Ursul care a atacat, sambata, trei persoane din Dambovita, una dintre acestea pierzandu-si viata, a fost localizat in zona raului Ialomita, perimetrul fiind incercuit de catre vanatori, a declarat .

Update: Ursul care a atacat trei persoane a fost localizat. Perimetrul este incercuit de vanatori

Update 18:10 - Ursul care a atacat, sambata, trei persoane din Dambovita, una dintre acestea pierzandu-si viata, a fost localizat in zona raului Ialomita, perimetrul fiind incercuit de catre vanatori, a de.

Ursul care a ucis un barbat de 71 de ani a mai ranit o femeie, la doar cateva ore distanta

Update 16:40 - Ursul care a ucis un barbat de 71 de ani, sambata dimineata, a mai ranit o femeie, la doar cateva ore distanta de la incident. Stire in curs de actualizare.

Update: Ursul care a atacat trei persoane in judetul Dambovita a fost omorat

Update 23:15 - Vanatorii au impuscat un urs, sambata seara, in zona localitatii Pietrosita, a anuntat seful Politiei Dambovita, comisar-sef Daniil Zepis, iar autoritatile incearca sa stabileasca.

Ministrul mediului a cerut MAI un elicopter cu termoviziune pentru a localiza ursul care a atacat trei oameni: Trebuie intervenit in aceasta noapte

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a solicitat Ministerului Administratiei si Internelor un elicopter cu instalatie de termoviziune, care sa survoleze zona de nord a judetului Dambovita unde trei persoane au fost atacate de urs sambata, informeaza Mediafax. Plumb a declarat sa poata fi impuscat cu tranchilizante, ea spunand ca trebuie intervenit in aceasta noapte, nu mai tarziu, pentru ca animalul este suspect de turbare si poate ataca alte persoane.

Ursul care a atacat trei oameni a fost localizat. Zona e incercuita de vanatori

Ursul care a atacat, sambata, trei persoane din Dambovita, una dintre acestea pierzandu-si viata, a fost localizat in zona raului Ialomita, perimetrul fiind incercuit de catre vanatori, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita, Raluca Florescu.

Studiu UBS: Care sunt cele mai scumpe orase din lume si unde salariatii lucreaza cel mai putin?

Conform unui studiu, realizat de institutia financiara UBS, Oslo, Zurich si Tokyo sunt cele mai scumpe orase din lume, informeaza CNBC. Studiul a fost facut examinand puterea de cumparare a salariilor in 72 de orase din lume pentru un cos de consum format din 122 de bunuri si servicii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )