Libnet.ro
UNICEF

01:05

Verdictul lui Zidane: Cristiano Ronaldo e cel mai bun din lume

Online Sport Online Sport,
Verdictul lui Zidane: Cristiano Ronaldo e cel mai bun din lume

Zinedine Zidane a declarat intr-un interviu acordat publicatiei Record ca, in opinia sa, Cristiano Ronaldo este cel mai bun fotbalist din lume la ora actuala. continuă pe Online Sport

Forbes: Timisoara, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016

Timisoara, desemnata de publicatia Forbes cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016 Timisoara, 9 feb /Agerpres/ - Municipiul Timisoara a fost desemnat de Revista Forbes cel mai bun oras.

Forbes: Timisoara, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016

Municipiul Timisoara a fost desemnat de Revista Forbes cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016, pentru al doilea an consecutiv, municipiul conducand in Top 10 al acestei clasificari realizate de publicatie, fiind urmata de Cluj Napoca si de Bucuresti, a declarat, marti, primarul Nicolae Robu, citat de Agerpres.

Titlurile Impact, cel mai bun randament in urma reluarii achizitiilor de catre actionarul majoritar

Actiunile Impact Developer and Contractor IMP) au inregistrat o apreciere de 17,39%, raportata la moneda euro, in perioada 29 ianuarie - 5 februarie 2016, reprezentand cea mai mare crestere la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Timisoara, pentru a doua oara consecutiv, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania

Topul Forbes 40 cele mai bune orase pentru afaceri din Romania a ajuns la a patra editie. Pentru a doua oara consecutive si a treia data in istorie, Timisoara este cel mai bun oras pentru afaceri din Romania.

Actiunile Boromir, in topul randamentelor

Cel mai bun randament de la Bursa de Valori Bucuresti a fost inregistrat, in perioada 1-8 februarie, de titlurile companiei de morarit si panificatie Boromir Prod SPCU), care au urcat cu 23,04%, raportat la moneda euro, in contextul in care indicii bursieri au scazut.

Motivul incredibil pentru care cel mai bun bucatar al lumii s-a sinucis

Benoit Violier, celebrul bucatar care s-a sinucis saptamana trecuta, ar fi recurs la acest gest extrem dupa ce a realizat ca a cazut victima unei inselatorii care l-a costat aproximativ doua milioane de.

De ce este tuica fiarta cel mai bun medicament antigripal. Enzimele secrete din celebra bautura romaneasca

Vechi leac babesc, tuica fiarta se dovedeste si astazi a fi eficienta impotriva racelii si gripei. Datorita enzimelor secrete care se ascund in el, lichidul bachic tine virusurile la distanta.

Cel mai iubit DJ al lumii revine in Romania

Cel mai cunoscut si dorit DJ al lumii, ARMIN van BUUREN, revine pe scena celui mai bun festival din Europa, UNTOLD si se alatura lui TIESTO, HARDWELL si AFROJACK, in lista regilor genului electronic-dance-music, ce.

Noua dintre primele 15 orase cu cel mai rapid internet din lume se gasesc in Romania

Noua dintre primele 15 orase ce au acces la cel mai rapid internet de mare viteza se regasesc in Romania, insa autoritatile de la Bucuresti trebuie sa ia masuri pentru reducerea decalajului existent intre zonele urbane si rurale pe acest segment, a afirmat, citata de Agerpres, Elisabetta Capannelli, director de tara pentru Romania al Bancii Mondiale, cu ocazia lansarii Raportului Digital Dividends World Development 2016.

Cel mai tanar campion din istoria DTM debuteaza in Formula 1

Pascal Wehrlein, cel mai tanar campion din istoria DTM, isi va face debutul in Formula 1 sub culorile echipei Manor Racing.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )