Libnet.ro
UNICEF

11:45

Vezi ce avere are Sebastian Ghita, candidat USL pentru Camera Deputatilor.

România Liberă România Liberă,
Vezi ce avere are Sebastian Ghita, candidat USL pentru Camera Deputatilor.

Sebastian Ghita, candidat USL pentru Camera Deputatilor, are venituri de peste 32. 000 de lei ca salariat, in anul fiscal trecut, doua conturi de peste 30 de milioane de euro, ceasuri, obiecte de arta si bijuterii de 17 milioane de euro si a dat imprumut, in nume personal, 68 de milioane de euro. Omul de afaceri Sebastian Ghita, candidat pentru Camera Deputatilor intr-un colegiu uninominal din judetul Prahova, din partea USL, nu detine actiuni la nicio societate comerciala, conform declaratiei . continuă pe România Liberă

Vezi ce avere are liderul PP-DD Dan Diaconescu si daca a lucrat sau nu cu Securitatea

Dan Diaconescu, liderul PPDD, contracandidatul premierului Victor pentru mandatul de deputat in Colegiul 6 Targu Jiu, detine 9 terenuri intravilane si 3 case, majoritatea in Bucuresti, potrivit declaratiei de.

Ion Iliescu: Nu cred ca Basescu va refuza nominalizarea USL pentru postul de premier. A treia oara nu mai poate sa refuze, trebuie sa inghita galusca

Liderul de onoare al PSD, Ion Iliescu, sustine ca presedintele Traian Basescu nu poate refuza candidatul USL pentru postul de premier, in cazul in care Uniunea Social Liberala va castiga alegerile, seful.

AFACERI in FAMILIE. Elena Uioreanu, candidat USL, imprumutata de sotul ei, seful CJ Cluj.

Elena Uioreanu, candidatul USL in Colegiul 9 Camera Deputatilor, a luat un imprumut de peste 100. 000 de lei, in acest an, de la sotul sau, Horea Uioreanu, care este seful Consiliului Judetean Cluj, potrivit Mediafax. Potrivit declaratiei de avere din 10 octombrie 2012, Elena Uioreanu detine, impreuna cu sotul ei, Horea Uioreanu, seful Consiliului Judetean Cluj, o casa de locuit, cu o suprafata de 51,35 de metri patrati, avand certificate si obligatiuni bancare de aproape 55. 000 de .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cati bani are Petre Roman, candidat PNL la Brasov.

Fostul premier Petre Roman care candideaza din partea PNL pentru un loc de deputat in Brasov mentioneaza in declaratia de avere o singura locuinta in Voluntari, trei masini, tablouri de 20. 000 de euro, precum si 48. 000 de euro si 68. 000 de dolari, potrivit Mediafax. In declaratia de avere depusa la sediul Biroului Electoral Judetean BEJ) Brasov in 24 octombrie, Petre Roman mentioneaza ca are o locuinta de 202 metri patrati in Voluntari, cumparata in anul 2010. El precizeaza ca nu detine .

Victor Ciorbea, candidat USL la Senat in Bucuresti, are credite de 1,3 mil. euro

Fostul premier Victor Ciorbea, care candideaza la un post de senator in Bucuresti pe listele USL, din partea PNL, are datorii de 1. 000 de euro provenite dintr-un credit personal, trei credite ipotecare si un contract de imprumut, potrivit.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Ce AVERE are Dan Diaconescu.

Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, candidat pentru un mandat de deputat in Colegiul 6 Targu Jiu, unde candideaza si Victor Ponta, detine noua terenuri intravilane, majoritatea in Bucuresti si trei case, conform declaratiei de avere depuse de acesta la BEJ, in care nu este mentionat niciun autoturism. Conform declaratiei de avere depuse de Dan Diaconescu la Biroul Electoral Judetean Gorj si obtinuta de corespondentul Mediafax in anul 2004 liderul PP-DD a cumparat 553 de metri patrati de teren in .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bucuresti: Ce avere are Constantin Cerbulescu.

Constantin Cerbulescu, fostul sef al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Cerbulescu se va bate pentru un mandat de deputat in Bucuresti, in Colegiul 15 din Sectorul 3 al Capitalei. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - .

Daniel Barbu, candidat USL la alegeri: Neregulile de care am fost acuzat privind fondurile Phare, doar o neintelegere. Era si Victor Ponta mai tanar pe atunci

Daniel Barbu, candidat din partea USL la alegerile parlamentare din 2012, anchetat in cazul unor nereguli in derularea unui program Phare, a declarat vineri seara, in exclusivitate pentru postul B1 TV ca raportul.

FOTO: intai soldat si apoi faimos: CHUCK NORRIS a facut armata! Vezi cine are un trecut ...

I-am vazut cum au interpretat, in filme, personaje care te fac sa razi sau care lupta cu infractorii si ne demonstreaza maiestria in arte martiale. Insa cu siguranta n-ai avut habar de faptul unii dintre ei chiar s-au inrolat in armata Statelor Unite ale Americii atunci cand erau tineri. Galeria foto de mai sus va prezinta zece celebritati care au luat in serios, conform businessinsider. com, ideea de a lupta pentru ceea ce ei au considerat, in tinerete, ca este binele suprem. Dati click pe .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )