Libnet.ro
UNICEF

18:15

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bucuresti: Ce avere are Constantin Cerbulescu.

România Liberă România Liberă,
CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bucuresti: Ce avere are Constantin Cerbulescu.

Constantin Cerbulescu, fostul sef al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Cerbulescu se va bate pentru un mandat de deputat in Bucuresti, in Colegiul 15 din Sectorul 3 al Capitalei. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - . continuă pe România Liberă

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE: Bucuresti: Fostul decan de la Stiinte Politice, ...

Profesorul Daniel Barbu, fostul decan al Facultatii de Stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti, candideaza la alegerile parlamentare din 9 decembrie din partea USL. Barbu preia candidatura in colegiul lasat liber de presedintele PNL, Crin Antonescu, in Sectorul 3 din Capitala, acestuia fiindu-i alocat in prima instanta un colegiu pentru Senat in sectorul 4. Vezi CV-ul lui Daniel Barbu Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Senatorul PDL Cristian Radulescu candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Democrat-liberalul se va lupta pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Colegiul 5 din Sectorul 3 al Capitalei. Vezi CV-ul lui Cristian Radulescu Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Deputatul PDL Dan Radu Zatreanu candideaza la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Democrat-liberalul candideaza din partea ARD tot pentru un mandat de deputat in Bucuresti, in Colegiul 10 din Sectorul 3 al Capitalei. Vezi CV-ul lui Dan Radu Zatreanu Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Fostul ministru al Transporturilor in Guvernul Boc, Anca Boagiu, candideaza la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Anca Boagiu candideaza din partea ARD pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Colegiul 4 din Sectorul 2 al Capitalei. Vezi CV-ul Ancai Boagiu Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI.

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Fosta deputata Anca Constantinescu vrea sa intre din nou in Parlamentul Romaniei, asadar ea va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie din partea ARD. Pedelista se bate pentru un mandat de deputat in Colegiul 2 din Bucuresti. Anca Constantinescu a ramas in memoria colectiva datorita unei reactii pe care a avut-o pe cand vorbea cu un membru al Opozitiei: Ciocu mic, acum noi suntem la Putere!, de unde si porecla Ciocu mic. Vezi CV-ul Ancai Constantinescu Citeste si CANDIDATI .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Fostul ministru al Apararii, Gabriel Oprea, candideaza la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Gabriel Oprea, presedintele UNPR, candideaza pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Colegiul 3 din Sectorul 2 al Capitalei. Vezi CV-ul lui Gabriel Oprea Citeste si ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA COMPLETA a candidatilor USL si ARD din Capitala! CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE: Calin Popescu Tariceanu, Sterling si procesul privatizarilor strategice - Numele lui .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Deputatul PDL Vasile Gherasim, care candideaza pentru un nou mandat din partea ARD in Capitala, a evitat sa precizeze, in declaratia depusa la dosarul de candidatura, daca a colaborat sau nu cu Securitatea, mentionand doar ca nu a ocupat functii politice de conducere retribuite la nivelul PCR, potrivit Mediafax. Vezi CV-ul lui Vasile Gherasim. Citeste si: CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Tariceanu candideaza pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Colegiul 2 din Sectorul 1 al Capitalei. Vezi CV-ul lui Calin Popescu Tariceanu Citeste si ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA COMPLETA a candidatilor USL si ARD din Capitala! CRITICI si COTROVERSE - Numele lui Calin Popescu Tariceanu este strans legat de scandalul Sterling. Printr-o Hotarare de Guvern, .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Fostul ministru al Sanatatii in Guvernul Tariceanu, Eugen Nicolaescu, candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Eugen Nicolaescu candideaza pentru un mandat de deputat in Bucuresti, in Colegiul 11 din Sectorul 3 al Capitalei. Vezi CV-ul lui Eugen Nicolaescu Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Presedintele Tineretului National Liberal, Florin Alexe, candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Florin Alexe candideaza din partea USL pentru un mandat de deputat in Bucuresti, in Colegiul 11 din Sectorul 2 al Capitalei. Vezi CV-ul lui Florin Alexe Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )