Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Crin Antonescu: imi dau demisia daca PNL nu obtine un scor de 20% la Alegerile Europarlamentare. Vremea aliantelor a trecut

Adevărul Adevărul,
VIDEO Crin Antonescu: imi dau demisia daca PNL nu obtine un scor de 20% la Alegerile Europarlamentare. Vremea aliantelor a trecut

Presedintele PNL Crin Antonescu, aflat la Brasov la reuniunea alesilor locali ai partidului, nu a ratat momentul sa arunce sageti catre adversarii sai politici Victor Ponta si Traian Basescu. continuă pe Adevărul

VIDEO Crin Antonescu: imi dau demisia daca PNL nu obtine un scor de 20% la alegerile Europarlamentare. Vremea aliantelor a trecut

Presedintele PNL Crin Antonescu, aflat la Brasov, la reuniunea alesilor locali ai partidului, nu a ratat momentul sa arunce sageti catre adversarii sai politici Victor Ponta si Traian Basescu.

Crin Antonescu: Demisionez, daca PNL ia sub 20% la europarlamentare

Liderul liberarilor, Crin Antonescu, a anuntat ca va demisiona de la conducerea partidului, daca PNL nu va obtine minimum 20% la alegerile europarlamentare. Antonescu a subliniat ca scorul stabilit de partid este.

PNL da startul campaniei pentru europarlamentare. Crin Antonescu: Nu poti sa fii stat european fara a prospera

Presedintele PNL Crin Antonescu, alaturi de europarlamentarii Adina Valean si Renate Weber au lansat, in prima zi a campaniei pentru euroalegeri, un manifest al formatiunii, in care au schitat principalele directii de actiune ale partidului.

Crin Antonescu si Klaus Iohannis vin in Baia Mare pentru lansarea candidatilor la europarlamentare

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, va fi prezent joi, 24 aprilie, in municipiul Baia Mare. Liderul liberalilor va participa la lansarea candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare. La evenimentul politic va fi prezent si prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis.

Crin Antonescu spune ca va renunta la indemnizatie pe perioada vacantei parlamentare din eurocampanie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca sustine initiativa vicepresedintelui Senatului, Marius Obreja, ca parlamentarii liberali sa renunte la indemnizatie pe perioada vacantei parlamentare, mentionand ca personal va da curs acestei propuneri, informeaza Mediafax.

Crin Antonescu: PSD este pe cale sa intemeieze o noua religie, bazata pe a doua infiintare a USL

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca reprezentantii PSD sunt pe cale sa intemeieze o noua religie, bazata pe a doua infiintare a USL, dupa cum au fost intemeiate religii pe asteptarea unei noi.

Crin Antonescu despre afisele electorale ale USD: Furturi de sorginte extraeuropeana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca afisele electorale ale USD cu mesajul USL traieste! si imprimeuri cu motive populare sunt furturi de sorginte extraeuropeana.

Cum explica managerul de la Tribuna aparitia in paginile revistei cultrale a odei inchinate lui Crin Antonescu

In editia revistei culturale Tribuna, aparuta in 16 aprilie, a fost publicat pe doua pagini, redat integral, discursul tinut de presedintele PNL, Crin Antonescu, la Cluj cu ocazia lansarii candidatilor la europarlamentare. Explicatia lui Mircea Arman, managerul revistei finantate din bani publici, in legatura cu motivul publicarii in Tribuna a unui discurs politic denota dispretul total fata de cititori.

Cum explica managerul de la Tribuna aparitia in paginile revistei culturale a odei inchinate lui Crin Antonescu

In editia revistei culturale Tribuna, aparuta in 16 aprilie, a fost publicat integral pe doua pagini, discursul tinut de presedintele PNL, Crin Antonescu, la Cluj cu ocazia lansarii candidatilor la europarlamentare. Explicatia lui Mircea Arman, managerul revistei finantate din bani publici, in legatura cu motivul publicarii unui discurs politic denota dispretul total fata de cititori.

Ode la adresa lui Crin Antonescu, intr-o publicatie de cultura din Cluj-Napoca

Liderul PNL, Crin Antonescu, a avut parte recent de un adevarat elogiu, desprins parca din vremurile demult apuse, realizat de publicatia culturala clujeana Tribuna, al carei director este Mircea Arman, fost coleg de scoala cu seful liberalilor, informeaza Evenimentul Zilei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2751 seconds )