Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO! Donald Trump, parodiat de Alec Baldwin in emisiunea Saturday Night Live

ADPM ADPM,
VIDEO! Donald Trump, parodiat de Alec Baldwin in emisiunea Saturday Night Live

Alec Baldwin continua seria impersonarilor lui Donald Trump in emisiunea Saturday Night Live, iar ultima sceneta a fost inspirata de conferinta de presa a lui Trump, organizata saptamana trecuta. continuă pe ADPM

Alec Baldwin l-a imitat inca o data pe Donald Trump in emisiunea Saturday Night Live VIDEO

Actorul american Alec Baldwin 58 de ani) l-a imitat inca o data pe Donald Trump, sambata seara, in emisiunea de satira si divertisment Saturday Night Live, in care starul hollywoodian a ironizat prima conferinta de presa pe care politicianul republican a sustinut-o, recent, dupa castigarea alegerilor prezidentiale din Statele Unite, informeaza The Hollywood Reporter, citat de News. ro.

Cu ce BESTIE va circula DONALD TRUMP dupa ce isi va prelua mandatul: Noul presedinte al SUA va fi PROTEJAT in CELE MAI PERICULOASE situatii(VIDEO)

Donald Trump va fi ultra-protejat in limuzina pe care o va folosi dupa ce isi va prelua oficial atributiile de presedinte al SUA. Cadillac One, noua limuzina prezidentiala,.

Alec Baldwin isi BATE JOC de Trump! Glumele fac referire la cel mai nou SCANDAL, Golden Showers (VIDEO)

Alec Baldwin il ironizeaza pe Donald Trump in timpul unui nou show, in care glumele legate de informatiile care au aparut in presa conform carora Dondal Trump ar fi urinat pe cateva.

Donald Trump ameninta si producatorii germani cu taxe mari si spune ca exista un urias dezechilibru: Sunt multe Mercedes-uri in New York, dar nu prea sunt Chevrolet-uri in Germania

Actiunile producatorilor auto germani BMW , Daimler si Volkswagen au scazut dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a amenintat ca va impune o taxa de 35% pe masinile produse in Mexic si vandute in SUA. Trump spune ca apreciaza masinile germane, insa adauga ca, daca in New York este plin de Mercedes-uri, in Germania se cumpara foarte putine masini Chevrolet. Trump a amenintat mai multi constructori auto cu taxe mari daca nu renunta la productia din Mexic.

O consiliera S-A RETRAS din echipa lui Donald Trump din cauza unor acuzatii de PLAGIAT

O consiliera a lui Donald Trump a renuntat la a mai face parte din echipa viitorului presedinte american. Monica Crowley, comentatoare politica a retelei de televiziune Fox News, a luat aceasta decizie dupa ce.

Dragnea afirma ca invitatia la ceremonia de investire in functie a lui Donald Trump a fost facuta de Comitetul de organizare. Reactia la precizarile Presedintiei: Nu inteleg de ce atata suparare. Eu ma incapatanez sa merg

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca invitatia la ceremonia de investire in functie a presedintelui-ales Donald Trump a venit de la Comitetul de organizare. in ceea ce priveste reactia Administratiei Prezidentiale, care preciza, luni seara, ca Romania va fi reprezentata oficial de ambasadorul roman la Washington, George Maior, seful PSD a afirmat ca nu doreste sa comenteze, insa ca se va incapatana sa mearga.

Reactia Administratiei Prezidentiale, dupa invitatia primita de Grindeanu si Dragnea privind participarea la ceremonia de investire a lui Donald Trump: Sefii misiunilor diplomatice acreditati la Washington sunt singurii care ii reprezinta oficial pe sefii

Administratia prezidentiala a reactionat, luni seara, dupa ce presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si seful Guvernului, Sorin Grindeanu, au fost invitati in SUA pentru a asista la ceremonia de investire a lui Donald Trump. Astfel, Presedintia precizeaza ca nicio delegatie straina nu este invitata oficial la ceremonie, astfel ca singurul care va fi prezent la investire este ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii.

Sorin Grindeanu, despre invitatia de a lua parte la ceremonia de investire a lui Donald Trump: Este posibil sa merg la Washington

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, ca este posibil sa mearga la ceremonia de investire a noului presedinte al Statelor Unite, Donald Trump. Totodata, el a confirmat, ca a primit o invitatie in acest sens.

Donald Trump considera NATO o alianta iNVECHITA: Cine va mai apara Romania?!

Donald Trump, Presedintele ales al SUA, a descris NATO ca fiind o organizatie invechita si a reprosat statelor membre ca nu-si achita contributia la apararea comuna, bazandu-se pe.

Dragnea, invitat la ceremonia de preluare a mandatului de presedinte de catre Donald Trump

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat in SUA, la ceremonia de inaugurare a mandatului de presedinte a lui Donald Trump, al 45-lea presedinte american. Acesta ar urma sa reprezinte statul roman in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )