Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO Gica Popescu, despre campania pentru sefia FRF: Am vrut respect, dar nu s-a intamplat asa

Adevărul Adevărul,
VIDEO Gica Popescu, despre campania pentru sefia FRF: Am vrut respect, dar nu s-a intamplat asa

Gica Popescu, candidatul la sefia Federatiei Romane de Fotbal cotat cu cele mai mari sanse, este dezamagit de evolutia campaniei pentru alegerile din 5 martie. Acesta spune ca desi este atacat de ceilalti contracandidati, va continua sa le raspunda cu respect. Ultimul intrat in cursa este Gheorghe Chivorchian, care si-a lansat, luni, candidatura, pe o lista din care mai fac parte Gheorghe Popescu, Razvan Burleanu, Marcel Puscas si Vasile Avram. continuă pe Adevărul

Chivorchian, oficial in cursa pentru sefia FRF

Gheorghe Chivorchian si-a lansat, luni, candidatura pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

Un candidat a renuntat la algerile pentru sefia FRF

Chiar in ziua cand trebuia sa-si anunte oficial candidatura pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, unul dintre candidati s-a retras din cursa electorala.

Sapte candidati la alegerile FRF: Cine se va lupta cu Gica Popescu.

Sapte candidati s-au inscris oficial la alegerile pentru presedintia FRF, care vor avea loc in cadrul Adunarii Generale din 5 martie. Depunerea dosarelor la Casa Fotbalului se poate efectua pana la sfarsitul zilei de luni, ora 24. Gica Popescu, principalul candidat la presedintia FRF va avea sase contracandidati, ultimul dintre ei fiind Gheorghe Chivorchian, care si-a depus candidatura azi. Chivorchian a fost presedintele cluburilor FCM Bacau, Ceahlaul Piatra-Namt si Poli .

Gica Popescu si-a depus oficial candidatura la sefia FRF: Sunt foarte optimist, altfel nu as fi intrat in aceasta competitie

Fostul international Gheorghe Popescu si-a depus oficial candidatura la sefia FRF vineri, declarandu-se increzator in sansele sale. E totul in regula. Nu s-a validat dosarul, doar l-am depus, s-a sigilat.

Sapte candidati inscrisi pentru postul de presedinte al FRF. Concurent-surpriza, in ultima zi, pentru Gica Popescu

Azi a fost ultima zi de depunere a dosarelor candidatilor la postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, pentru alegerile programate pe 5 martie.

Gica Popescu, primit ca un presedinte la Federatia Spaniola de fotbal. Baciul a discutat cu cel care-l va inlocui pe Platini

Gheorghe Popescu si-a luat rolul in serios si a fost intr-un turneu de documentare la cele mai importante federatii de fotbal din Europa, trecand pe rand, prin Italia, Germania, Olanda si Spania.

Pamela Anderson, goala intr-o campanie PETA despre dragostea pentru animale

Pamela Anderson s-a dezbracat pentru o campanie a PETA, o organizatie pentru drepturile animalelor, facuta publica de Valentine`s Day. Blonda de 46 de ani apare in imagini alb-negru, in timp ce renunta treptat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )