Libnet.ro
UNICEF

06:31

VIDEO Harley-Davidson a prezentat prima sa motocicleta electrica

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Harley-Davidson a prezentat prima sa motocicleta electrica

Harley-Davidson a prezentat Project LiveWire prin care va testa reactia publicului american la primele sale motocicletele cu motor electric, compania urmand sa demareze o actiune prin care americanii vor putea testa noile modele in 30 de orase. Motocicletele se pot incarca in maxim o ora si autonomia promisa este de 200 km. Daca reactiile vor fi favorabile, productia acestor noi vehicule ar putea incepe in 2016. continuă pe Hotnews

Harley-Davidson prezinta prima motocicleta electrica a companiei

Harley-Davidson va dezvalui saptamana viitore prima motocicleta electrica a companiei. Matt Levatich, presedintele companiei, spune ca se asteapta ca Harley-Davidson, cunoscuta pentru motocicletele sale, sa devina lider in dezvoltarea de tehnologii si.

Harley-Davidson lanseaza prima motocicleta electrica

Harley-Davidson a anuntat prima motocicleta electrica a companiei, scrie BBC. Motocicleta nu va fi destinata publicului larg, ci va ajunge la clienti selectati de companie, urmand ca acestia sa ofere feedback.

Harley Davidson se orienteaza catre motoarele electrice?!

Nu stiu daca e doar vorba de o declaratie de ecologism sau de incercarea de a demonstra ca si ei pot sa faca asta, insa Harley Davidson lucreaza la prima motocicleta electrica. Nu ma intrebaticum ramane cu sunetul motorului atat de specific Presupun ca multi dintre cei care iubesc motocicletele stiu ce inseamna atat din punct de vedere vizual, cat si auditiv un Harley Davidson. Totusi, aceste motoare care au scris istoria industriei, atat in Statele Unite cat si la [].

Harley-Davidson a prezentat Project LiveWire, prima sa motocicleta electrica (VIDEO)

Harley-Davidson a prezentat Project LiveWire prin care va testa reactia publicului american la primele sale motociclete cu motor electric. Compania urmeaza sa demareze o actiune prin care americanii vor putea testa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )