Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ziua Mondiala a Inimii va fi sarbatorita la Satu Mare prin miscare

Adevărul Adevărul,
Ziua Mondiala a Inimii va fi sarbatorita la Satu Mare prin miscare

Fundatia Romana a Inimii, Societatea Romana de Cardiologie, Forumul National de Preventie si Asociatia Club Rotary Satu Mare lanseaza proiectul Promenada Inimii, aflat la cea de a doua editie. continuă pe Adevărul

FOTO Ziua Mondiala fara Masini a fost marcata prin activitati educativ-recreative pentru copii

Ziua Mondiala fara Masini a fost marcata la Arad prin activitati educativ-recreative pentru copii, organizate de Primaria Municipiului si Agentia Pentru Protectia Mediului Arad.

Romania exporta postasi in Germania. Cum a ajuns Posta Germana sa angajeze factori postali prin recrutare in Satu Mare

Posta Germana a angajat 21 de postasi romani, care acum lucreaza in zona Stuttgart pe un salariu brut de 2. 000 de euro pe luna. Anuntul a fost facut de directorul adjunct al AJOFM Satu Mare, Marcel Marusca, care in cadrul unei conferinte a declarat ca si alti 11 romani au fost angajati, dar nu au plecat inca pentru ca nu le-au fost gasite locuinte. Contactat de HotNews. ro, oficialul a explicat ca interviurile s-au desfasurat in Satu Mare, la ele s-au prezentat si fosti postasi disponibilizati de Posta Romana si ca omul care a convins firma germana de recrutare sa vina in Romania este o satmareanca. Cum a deturnat o satmareanca planurile de recrutare ale Postei Germane in Polonia si Ungaria.

Nocturna Bibliotecilor, la Satu Mare: minirecital de muzica, desene tematice si expozitii de carte

Iubitorii de carte sunt invitati sa participe, vineri seara, intre orele 18. 00 si 24. 00, la un maraton de activitati desfasurate in cadrul Nocturnei bibliotecilor, la Satu Mare.

Laura Diana Bota, presedintele PMP Satu Mare: Introducerea cardurilor de sanatate, bani aruncati pe apa sambetei

Distribuirea cardurilor de asiguratde sanatate, care a inceput in aceste zile la nivel national, este un proces fara vreun efect benefic pentru starea de sanatate a populatiei Romaniei, considera presedintele Partidului Miscarea Populara Satu Mare, Laura Diana Bota.

Fara masini, in ariile protejate Raul Tur. Ziua va fi marcata prin defilarea biciclistilor pana la malul raului Tur

Societatea Carpatina Ardeleana Satu Mare in parteneriat cu Asociatia Club Sportiv Pro Racers, organizeaza sambata, 27 septembrie, Ziua Internationala Fara Masini in Ariile Protejate Raul Tur. Evenimentul consta din defilarea biciclistilor, care vor porni din centrul municipiului Satu Mare si vor pedala pana pe malul Turului.

FOTO Ziua Cooperarii Europene, sarbatorita in Oradea

Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Oradea, BRECO prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania 2007-2013, in parteneriat cu Primaria Oradea, Filarmonica de Stat si Asociatia Pro Bikers au organizat o serie de evenimente culturale si sportive in contextul campaniilor anuale Ziua Cooperarii Europenesi Saptamana europeana a mobilitatii.

Tragedie intr-o familie din localitatea Socond, Satu Mare: un copilas de doar doi ani, omorat de fratele mai mare

Un copilas de doar doi ani a decedat ieri dupa masa, dupa ce mai multe caramizi de pe acoperisul casei i-au cazut direct in cap. Totul s-a intamplat in timp de fratele mai mare curata cosul de fum.

Sportivi de la CSM Satu Mare participa la Cupa Europei. Competitia aduna cei mai valorosi judoka din intreaga Europa

In acest week-end are loc in Belgrad, Cupa Europei la judo seniori, competitie care aduna la start judoka valorosi din toata Europa. Clubul Sportiv Municipal CSM) Satu Mareva fi reprezentat la acest turneu de sase sportivi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3371 seconds )