Libnet.ro
UNICEF

20:00

100 milioane de euro pentru sectorul cultural prin schema de ajutor de stat

România Liberă România Liberă,
100 milioane de euro pentru sectorul cultural prin schema de ajutor de stat

Ministerul Culturii, cu sprijinul Guvernului Romaniei, a realizat un proiect de schema de ajutor de . continuă pe România Liberă

Schema de ajutor de stat in valoare de 100 de milioane de euro pentru sectorul cultural romanesc

Viceprim-ministrul Raluca Turcan a anuntat miercuri ca, in urma discutiilor cu reprezentanti ai domeniului cultural-artistic romanesc, a fost decisa implemetarea unei scheme de ajutor de stat in valoare de 100 de milioane de euro, sub forma unor granturi, transmite News. ro.

Raluca Turcan: Lansam o schema de ajutor de stat cu un buget estimat de 100 de milioane de euro pentru sectorul cultural romanesc

Viceprim-ministrul Raluca Turcan a anuntat miercuri ca, in urma discutiilor cu reprezentanti ai domeniului cultural-artistic romanesc, a fost decisa implemetarea unei scheme de ajutor de stat in valoare de 100 de milioane de euro, sub forma unor granturi.

Memorandumul privind elaborarea unei scheme de ajutor de stat pentru sectorul cultural, aprobat de Guvern

Memorandumul pentru elaborarea unei scheme de ajutor de stat pentru sustinerea sectorului cultural prin acordarea de granturi pentru reluarea activitatii operatorilor culturali afectati de pandemia COVID-19 a fost aprobat de Guvern, a anuntat ieri seara seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, conform Agerpres.

12,4 milioane euro pentru sprijinirea producatorilor de vin din Romania, afectati de pandemie

Comisia Europeana a aprobat o schema romaneasca in valoare de 12,4 milioane EUR 59,5 milioane RON) .

Raluca Turcan: Lansam o schema de ajutor de stat pentru domeniul cultural in valoare de 100 de milioane de euro Cine va beneficia de acest sprijin

Vicepremierul liberal Raluca Turcan a anuntat lansarea unei scheme de ajutor pentru domeniul cultural in valoare de 100 de milioane de euro. Vor fi ajutati astfel cei din industria culturala, organizatorii de.

Comisia Europeana, ajutor de 12,4 milioane de euro pentru producatorii de vin din Romania, in contextul pandemiei

Recent, Comisia Europeanaa aprobat o schema de ajutor in valoare de 12,4 milioane de euro pentru sprijinirea producatorilor de vin din Romania, afectati de pandemia de coronavirus. Comisia.

100 de milioane de euro pentru artistii din Romania: cine vine cu aceasta promisiune

De la inceputul pandemiei, Guvernul a tot anuntat diverse scheme de ajutor pentru domeniile afectate de criza. Unele s-au concretizat, altele au fost doar promisiuni. Guvernul insista ca va.

Fonduri europene de 3,67 de milioane de euro pentru reducerea riscului la inundatii in bazinul Dunarii

Locuitorii care se afla de-a lungul fluviului Dunarea vor fi mai protejati de riscul inundatiilor in urma implementarii unui proiect cu fonduri europene in valoare de 3,67 de milioane de euro, informeaza Administratia Nationala Apele Romane.

Peste 23 de milioane de euro pentru studii despre energia nucleara si pe baza de hidrogen

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice si Izotopice din Ramnicu Va.

Hagi jubileaza: Finantare de 3,5 milioane de euro pentru Academia sa de fotbal

Nu o data, fostul international a spus ca multinationalele trebuie sa fie obligate sa investeasca in sportul romanesc printr-un proiect de lege. Deocamdata, nu i s-a indeplinit dorinta, dar macar a atras o sursa importanta de finantare pentru Viitorul.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )