Libnet.ro
UNICEF

21:45

Romania TV a primit cei mai multi bani de la PNL pentru promovarea lui Iohannis in campania electorala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania TV a primit cei mai multi bani de la PNL pentru promovarea lui Iohannis in campania electorala

Europa libera a obtinut datele oficiale privind sumele platite in timpul campaniei electorale pentru promovarea candidatului Klaus Iohannis. Conform acestora, aproape jumatate din suma cheltuita in campanie a fost directionata catre televiziuni. continuă pe Wall-Street Ro

Radu Banciu: Tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru cultura (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, o ierarhie alarmanta, care arata ca tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru.

Ea e femeia cu cei mai multi copii din Romania. Georgiana are 42 de ani si a adus pe lume 20 de copii

O femeie de 42 de ani din Arges a adus pe lume 20 de copii pana la aceasta varsta, fiind mama cu cei mai multi copii din Romania.

De ce tinerii din Romania dau mai multi bani pe alcool decat pe carti

Barurile si restaurantele sunt mai aglomerate decat librariile, e adevarat. Iar tinerii din Romania chiar consuma mult alcool. Varsta minima de la care poti consuma alcool in mod legal in.

STUDIU COFACE: in 2018, romanii au alocat lunar cu peste 10% mai multi bani pentru achizitia de medicamente

Studiul realizat de Coface Romania privind sectorul de Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine specializate CAEN 4773) indica o evolutie pozitiva a veniturilor in 2018 acestea crescand cu aproximativ 15% fata de 2017, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

Cum poti sa castigi mai multi bani la Glovo cand livrezi produse

Glovo, un serviciu de livrat diverse de la mancare la acte si cumparaturi de la Mega Image sustine ca are circa 10. 000 de curieri in Romania. in ceea ce priveste banii, exista un.

Cum a reusit o romanca sa nasca 20 de copii pana la varsta de 42 de ani. Este mama cu cei mai multi copii din Romania

Georgiana Vacaru, o femeie de 42 de ani din comuna argeseana Stoenesti, este mama cu cei mai multi copii din Romania. Femeia a nascut recent cel de-al 20-lea copil. Unul dintre copii s-a casatorit, iar ceilalti 19 locuiesc cu parintii.

Romania are cei mai multi copii care cresc in alta tara decat cea de origine

Aproape 600. 000 de copii romani locuiesc in alta tara decat cea de origine, ceea ce plaseaza Romania pe primul loc intre statele UE ca numar al copiilor emigrati, arata un studiu al Centrului de cunostinte pentru migratie si demografie al Comisiei Europene, citat initial de Deutsche Welle.

Subiectele zilei: Cei mai multi copii care cresc in alte tari din UE sunt romani; Au fost identificate minorele prinse la furat si umilite de niste vanzatoare. Ambele au situatii familiale complicate

Sportivi romani dopati. Consecintele unei crize de PR aproape negestionate. Sportivi romani dopati este un alt scandal ce zguduie opinia publica la inceput de 2020. De ce baga spitalele sub pres culpa medicala? Explicatiile sefului Agentiei pentru managementul calitatii in sanatate. Vasile Cepoi: Cazul de la Floreasca reflecta.

Lia Olguta Vasilescu: Avem cei mai multi primari din Romania, este clar ca nu vom avea niciun fel de emotii

Deputatul PSD Olguta Vasilescu spune ca PSD nu are emotii in situatia in care alegerile parlamentare vor avea loc in acelasi timp cu cele locale, ea aratandu-se convinsa ca PSD va castiga alegerile locale si parlamentare.

Cei mai multi copii care cresc in alte tari din UE sunt din Romania

In Uniunea Europeana, in jur de 6,9 milioane de copii traiesc in alta tara decat cea a carei cetatenie o detin. Romania conduce lista tarilor de origine a persoanelor sub 20 de ani care locuiesc in alte state ale UE.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )