Libnet.ro
UNICEF

18:00

3.000 de medicamente au fost retrase de pe piata din Romania in ultimii 4 ani

Hotnews Hotnews,
 3.000 de medicamente au fost retrase de pe piata din Romania in ultimii 4 ani

000 de medicamente, din care peste 2. 500 sunt medicamente generice, majoritatea cu pretul sub 30 de RON, au fost retrase de pe piata din Romania incepand din anul 2015, anunta Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania. Reprezentantii asociatiei avertizeaza ca daca nu se rezolva problema clawback-ului, vom asista la o situatie fara precedent in ceea ce priveste disponibilitatea medicamentelor generice, precum si la inchiderea unor linii de productie. continuă pe Hotnews

Producatorii de medicamente generice nu mai pot sustine taxa clawback. 3.000 de medicamente au fost retrase de pe piata din Romania in ultimii 4 ani

In ultimii 4 ani au fost retrase din piata circa 3. 000 de medicamente, din care peste 2. 500 sunt medicamente generice, majoritatea sub 30 de lei, atrag atentia producatorii de medicamente generice, care spun ca nu mai pot sustine taxa clawback, ajunsa.

Fara medicamente ieftine. 3.000 de produse retrase de pe piata din 2015

000 de medicamente, din care peste 2. 500 sunt medicamente generice, majoritatea cu pretul sub 30 de RON, au fost retrase de pe piata din Romania incepand din anul 2015.

Precizarile Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER pe tema informatiilor privind disparitia unor medicamente de pe piata

Avand in vedere recentele informatii publice de natura a crea panica in randul pacientilor cu privire la disparitia unor medicamente,Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER, n.

Un proces invaluit in tacere: cele mai importante edituri din Romania vs. Bookster, autodescris Uber-ul bibliotecilor publice

O actiune in instanta, fara precedent pentru piata de carte din Romania, se desfasoara pe tacute la Tribunalul Bucuresti. Zece dintre cele mai mari edituri impreuna cu Asociatia Editorilor din Romania au reclamat o firma si o asociatie, care opereaza Bookster, pentru actiune in concurenta neloiala. Bookster este o biblioteca activa de cativa ani pe piata si care se descrie, in propriile prezentari, un Uber, Spotify sau Airbnb al bibliotecilor publice locale, cu zeci de mii de abonati. Niciuna dintre parti nu doreste sa spuna clar despre ce este vorba in proces, doar Bookster oferind Hotnews. ro informatii despre activitatea sa. Nici instanta nu a permis HotNews. ro acces la dosar. Ce vizeaza acesta?.

Zodia cu cei mai periculosi criminali din Romania. Datele au fost culese direct de la Politia Romana

Zodia sub care se afla si care i-ar influenta pe cei mai periculosi criminali din Romania e una neasteptata. Persoanele care obisnuiesc sa verifice cu regularitate ce le mai rezerva astrele pe viitor nu se vor bucura sa afle despre ce nativi este vorba. in mod surprinzator, datele au fost facute publice chiar de catre .

Simpaticul pusti a ajuns unul dintre cei mai iubiti actori din Romania: Visul meu a fost sa devin gunoier. Acum, fanii il urmaresc la PRO TV

In mod cert viata multor vedete de la noi arata in prezent cu mult diferit, fata de cum si-o imaginau in copilarie. Este cazul si simpaticului pusti care a ajuns unul dintre cei mai indragiti actori din Romania, si pe care il puteti vedea alaturi de parinti. intr-o poza rara, acesta e alaturi de parintii .

Carmen Bruma, premiata la o gala importanta din Romania. Cum a aparut sotia lui Mircea Badea

Carmen Bruma si Adina Halas au fost primele asistente TV din Romania. La mai bine de un deceniu distanta, cele doua au ajuns alti oameni, cu alte ocupatii. Dintre ele, Carmen Bruma a fost premiata, miercuri seara, la Gala Performantei si Excelentei 2019, un eveniment important din Romania. Cum a aparut sotia lui Mircea Badea? .

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ludovic Orban anunta un deficit-record la Fondul de Pensii

Ludovic Orban le da o veste proasta pensionarilor din Romania. Premierul Romaniei anunta ca in loc de excedentul anuntat de Viorica Dancila la Fondul de Pensii, in realitate acesta ar inregistra un deficit de 2 miliarde de lei. El a precizat ca a primit informatia de la ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. Ludovic Orban anunta .

Defrisarile ilegale din Romania, criticate de Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio este alaturi de cei care au protestat duminica in Bucuresti si mai multe orase din tara impotriva defrisarilor ilegale din Romania! Iata aici detaliile! .

Asociatia Forestierilor din Romania si PEFC Romania au parafat un protocol de colaborare

Asociatia Forestierilor din Romania ASFOR) si PEFC Romania - Programul pentru Aprobarea Certificarii Forestiere au parafat un protocol de colaborare, prin care se va urmari promovarea Sistemului de Certificare Forestiera.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )