Libnet.ro
UNICEF

17:30

44 de apeluri la Salvamont in ultimele 24 de ore. Cele mai multe, in Lupeni si Brasov

România Liberă România Liberă,
44 de apeluri la Salvamont in ultimele 24 de ore. Cele mai multe, in Lupeni si Brasov

Salvamontistii au primit 44 de apeluri de urgenta in ultimele 24 de ore, cele mai multe fiind pentru. continuă pe România Liberă

25 de apeluri la Salvamont, in ultimele 24 de ore. Cele mai multe au fost la Brasov

Salvamontistii au primit 25 de apeluri de urgenta in ultimele 24 de ore, cele mai multe fiind pentru.

Trafic. Peste 141.000 de persoane si mijloace de tranportat au tranzitat frontiera in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore, traficul de persoane si mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de peste 141. 200 treceri persoane, atat pe sensul de intrare cat si pe cel de iesire din tara si de aproximativ 38. 700 treceri mijloace de transport.

in ultimele 24 de ore, salvamontistii au primit 25 de apeluri de urgenta

Salvamontistii au primit 25 de apeluri de urgenta, in ultimele 24 de ore, cele mai multe fiind pentru municipiul Brasov si pentru Predeal. Astfel, au fost opt apeluri pentru Salvamont municipiul Brasov, sase.

IGPR: peste 9.000 de amenzi, aplicate in ultimele 24 de ore. Politia a retinut 600 de permise

Politistii din toata tara au intervenit, luni, 5 februarie, la peste 3. 300 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 9. 000 de sanctiuni contraventionale, au fost constatate aproape 850 de infractiuni si au fost retinute 600 de permise de conducere.

IGPR: 9 urmariti national sau international, depistati de politisti in ultimele 24 de ore

Politistii au intervenit, sambata, la peste 2. 700 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate aproape 10. 000 de sanctiuni contraventionale, au fost constatate aproximativ 700 de infractiuni si au fost retinute peste 500 de permise de conducere.

Reduceri eMAG laptopuri. Cele mai bune preturi la modele de ultima generatie

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi.

Care sunt cele mai murdare locuri din casa? Sigur nu le stiti pe toate

Sunt locuri din casa care sunt cele mai murdare si care trebuie curatate des si cu mare atentie pentru ca pot fi un adevarat pericol pentru sanatate. Potrivit Societatii pentru Microbiologie Generala.

Vulnerabilitate MAJORA intr-unul din cele mai populare softuri. Sfaturile IT-istilor (FOTO)

Specialistii sud-coreeni in securitate cibernetica au descoperit, recent, o vulnerabilitate intr-unul dintre cele mai utilizate softuri la nivel mondial. Este vorba de plugin-ul Flash Player de la Adobe, ai carui.

Descoperiti. Lupta pentru trei dintre cele mai mari averi

Andreea Sava a prezentat, in editia de sambata a emisiunii Descoperiti, razboiul pe averile colosale a trei politicieni celebrii. Vestea mortii lui Veristoy Attila a provocat soc pe scena.

In ce croaziere vor calatori romanii in 2018? Care sunt cele mai cautate

Turistii romani sunt din ce in ce mai atrasi de croaziere. Cele mai dorite croaziere sunt cele in Marea Mediterana, Tarile Nordice Fiorduri) si Baltice cu Sankt Petersburg, insa in ultimele sase a exista o cerere ridicata pentru croaziere in Insulele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )